به ایران پرس نیوز بپیوندید

آدرس پست الکترونيک [email protected]

ایران‌پرس‌نیوز به هیچ گروه سیاسی وابسته نیست و از هیچ کجا حمایت مالی دریافت نمی‌کند.







خلاصه انگلیسی این خبر را می توانید در زیر ببینید

آدينه، 29 آذر ماه 1392 = 20-12 2013

خامنه ای: اسلام دین مقاتله و خون دادن است

دیگربان: علی خامنه ای٬ رهبر جمهوری اسلامی می‌گوید هیات‌های مذهبی «نمی‌توانند سکولار» باشند٬ هرکس به امام حسین علاقه‌مند است «یعنى علاقه‌مند به اسلام سیاسى است» و اسلام دین «مقاتله و خون دادن» است.

به گزارش خبرگزاری‌ها٬ آقای خامنه‌ای این اظهارات را در جمع اعضای ستاد مرکزی هیات «رزمندگان اسلام» بیان کرده است.

وی درباره هیات‌های مذهبی و عزاداری گفته که «هیات‌ها نمی‌توانند سکولار باشند؛ هرکس علاقه‌مند به امام حسین است، یعنى علاقه‌مند به اسلام سیاسى است.»

رهبر جمهوری اسلامی همچنین افزوده است: «اسلام مجاهد است، اسلام مقاتله است، اسلام خون دادن است، اسلام جان دادن است و معناى اعتقاد به امام حسین این است.»

خامنه‌ای در توضیح «مقاتله» نیز اظهار کرده که «مقاتله یعنى جنگ نظامى، مجاهدت مجموعه‌اى از انواع مبارزه‌‌ها است؛ جنگ نظامى، جنگ فکرى، جنگ روحى، جنگ اجتماعى.»

به گفته وی «یکى از خصوصیّات مجاهدت و معناى جهاد این است که دشمن در مقابل انسان باشد. جهاد، آن حرکتى است که در مواجهه‌ى با یک خصم، با یک دشمن، انجام می‌گیرد.»

رهبر جمهوری اسلامی در سخنرانی‌های خود معمولا چندین بار واژه دشمن را به کار می‌برد و نسبت به اقدامات آن به مسئولان کشور و مردم هشدار می‌دهد.

وی برخی اظهارنظر‌ها مبنی بر اینکه «در یک مجلس روضه یا هیات عزادارى مراقب باشد که مبادا وارد مباحث اسلام سیاسى بشود» را نیز «غلط» دانسته است.

خامنه‌ای گفته که «فکر انقلاب، فکر اسلام، خطّ مبارکى که امام در این مملکت ترسیم کردند و باقى گذاشتند، این‌ها بایستى در مجموعه‌‌ها {هیات‌ها} و مانند این‌ها حضور داشته باشد.»

اظهارات وی بدنبال آن مطرح می‌شود که شماری از مداحان نزدیک به حاکمیت در برنامه روضه‌خوانی به انتقاد از چهره‌های سیاسی همچون اسفندیار رحیم‌مشایی و اکبر هاشمی رفسنجانی پرداختند و با عناوین توهین‌آمیز از آنها یاد کردند.

برخی فعالان سیاسی درایران می‌گویند مداحان در برنامه‌های خود باید تنها به مداحی بپردازند و از موضع‌گیری‌های سیاسی خودداری کنند.

به نظر می‌رسد آقای خامنه‌ای مخالف این موضوع است و بر این باور است که در هیات‌های مذهبی نیز باید درباره امور سیاسی اظهارنظر شود.



Babak December 20, 2013 10:40 AM

 سوره الصف 61
آیه 11-12  به خدا و فرستاده او بگرويد و در راه خدا با مال و جانتان جهاد كنيد اين اگر بدانيد براى شما بهتر است تا گناهانتان را بر شما ببخشايد و شما را در باغهايى كه از زير آن جويبارها روان است و سراهايى خوش در بهشتهاى هميشگى درآورد اين كاميابى بزرگ است
 

گزارش یا اعتراض به این نظر


بیدار December 20, 2013 11:59 AM

یک نفر،یک انسان لطف کند این سخنان گهر بار! را برای کاخ سفید و کنگره به صورت همزمان ایمیل کند سپاس

گزارش یا اعتراض به این نظر


مریم December 20, 2013 12:03 PM

هردم از این باغ گلی میرسد ایشان در سخنرانی قیلی فرموده بودند اسلام یعنی رمضان (( گرسنگی )) و کربلا حالا شد مقاتله -- قتل و ادمکشی - یکباره بگو که اسلا م یعنی بمب اتم - مفهمو مش یکی است ازدید ایشان بمب اتم و ظهور مهدی موعود لازم و ملزوم هم هستند تا اسلام در همه دنیا فراگیر شود بنازم به این رهبری و عطوفت اسلامی خوش بحال انان که بی دین زاده شدند

گزارش یا اعتراض به این نظر


ببینیم تاریخ چه خواهد December 21, 2013 07:33 PM

در این که اسلام برای ۱۵۰۰ سال و اکنون هم اسلامیسم یا اسلام سیاسی سلاخ خانه و کشتارگاه بشریت هستند که شکی نیست در ضد بشر و ضد حیات بودن و مرگ-محور بودن این وبا به جان سیاره ی ما صد ها هزار صفحه کتاب ها و مقاله ها در تاریخ ثبت شده و میشود که این امر بدیهی میباشد

ایشان دارند برای مردم ایران پیام کشتار و قتل میفرستند که فکر قیام میام نکنند و در عین حال برای ۱+۵ سوسه میروند که یعنی ما(یعنی مردم؛ از جان مردم ایران هم ایشان مایه میگذارند) تا پای مرگ می ایستیم برای حق مسلم داشتن بمب های اورانیوم و بمب های پلوتونیوم(اراک)
خب، حال ببینیم تاریخ چه خواهد گفت

گزارش یا اعتراض به این نظر


Translate by Google: English | Français | Deutsch | Español
به اشتراک بگذارید: