به ایران پرس نیوز بپیوندید

آدرس پست الکترونيک [email protected]

ایران‌پرس‌نیوز به هیچ گروه سیاسی وابسته نیست و از هیچ کجا حمایت مالی دریافت نمی‌کند.







خلاصه انگلیسی این خبر را می توانید در زیر ببینید

پنجشنبه، 5 دی ماه 1392 = 26-12 2013

ليستی كه وزارت علوم حاضر به افشای آن نيست

بررسي‌ها نشان مي‌دهد متأسفانه مسئولان وزارت علوم بدون در نظر گرفتن سوابق عملكرد دانشجويان محروم از تحصيل و شايد بتوان اظهار داشت با رويكردي سياسي اقدام به پذيرش افرادي كردند كه جرايم آنها از فساد اخلاقي و ‌قاچاق مواد مخدر و روانگردان گرفته تا ترويج افكار كمونيستي و سوسياليستي است.

به گزارش شبكه اطلاع‌رساني دانا، با روي كار آمدن دولت جديد و انتصاب چهره‌هاي اصلاح‌طلب در وزارت علوم، تحقيقات و فناوري و رويكردي كه اين افراد در پيش گرفتند، بسياري از دانشجويان و اساتيد مسئله‌دار كه قبل از اين به دلايل مختلف از ادامه تحصيل بازماندند يا از دانشگاه اخراج شده بودند، نسبت به بازگشت به دانشگاه‌ها اميدوار شدند و از اين فرصت بهره‌برداري كردند.

برخي مسئولان وزارت علوم كه خود از فعالان و هواداران فتنه سال88 بودند به محض استقرار در وزارت علوم ضمن تغيير مسئولان اين وزارتخانه و رؤساي برخي از دانشگاه‌ها اقدام به فراخوان دانشجويان محروم از تحصيل و اساتيد بازنشسته و اخراجي كردند و با درخواست پرونده آنان از دانشگاه‌ها زمينه ادامه تحصيل و تدريس آنان را فراهم آوردند. در همين راستا تعداد محدودي از مسئولان وزارت علوم كه آقايان فرجي دانا، توفيقي، صديقي، ميلي‌منفرد و ظريفيان از مهم‌ترين آنان و جملگي از هواداران فتنه هستند، با پيگيري پرونده دانشجويان محروم از تحصيل به صورت متمركز در وزارت علوم و بدون استعلام از دستگاه‌هاي ذي‌ربط زمينه بازگشت اين افراد را به دانشگاه‌ها فراهم كردند. اين افراد حتي از ارائه ليست افرادي كه به دانشگاه‌ها بازگشتند خودداري كرده و آمار آن را به صورت محرمانه نزد خود نگهداري مي‌كنند. همچنين افراد ذكر شده به دليل حساسيت‌هاي ايجاد شده از تغييرات وزارت علوم بالاخص موضعگيري مجلس شوراي اسلامي در اين باره، ضمن پرهيز از ادامه تغييرات در رؤساي دانشگاه‌ها با برقراري ارتباط با فعالان دانشجويي هوادار فتنه، آنان را براي پيگيري مطالبات و خواسته‌هاي خود از درون دانشگاه‌ها و به روايتي ايجاد تنش در فضاي دانشگاه‌ها براي تغيير رؤساي آنها و فشار بر مجلس و ديگر دستگاه‌ها تحريك كردند. با توجه به شيوه عمل تيم مستقر در وزارت علوم در عدم شفاف‌سازي نحوه بازگرداندن دانشجويان و اساتيد و منتشر نكردن اسامي آنان، آمار دقيقي از تعداد اين افراد و مشخصات آنان در دست نيست و اسامي افرادي كه در ادامه به آنها اشاره مي‌شود از منابع مختلف به دست آمده است. از آنجا كه توفيقي سرپرست وزارت علوم قبل از فرجي دانا به دنبال نامه‌هاي برخي از گروه‌هاي دانشجويي و شكل‌گيري كمپين‌هاي مجازي‌ براي تغيير رؤساي دانشگاه‌ها اين تغييرات را به آنها وعده داده بود، در همين راستا چند تن از رؤساي اصولگراي دانشگاه‌هاي كشور از جمله صدرالدين شريعتي، رئيس دانشگاه علامه طباطبايي و محمداسماعيل همداني گلشن‌، رئيس دانشگاه صنعتي اصفهان و رئيس دانشگاه كرمان را بركنار كرد و بعضاً افرادي با افكار افراطي مانند حسين سليمي(نايب رئيس انجمن علوم سياسي ايران و رئيس دانشكده حقوق و علوم سياسي دانشگاه علامه در دوران اصلاحات) را به عنوان سرپرست دانشگاه علامه معرفي كرد.

فرجي دانا نيز بلافاصله رئيس دانشگاه خواجه نصير مجيد قاسمي را عزل و علي خاكي صديق را به عنوان رئيس جديد اين دانشگاه معرفي كرد كه اين فرد در زمان وزارت توفيقي رياست دانشگاه خواجه نصير را برعهده داشته است. وي همچنين جعفر ميلي‌منفرد را كه به علت وابستگي و حمايت از فتنه نتوانسته بود از مجلس شوراي اسلامي رأي اعتماد كسب كند، به عنوان معاون آموزشي وزارت علوم، توفيقي را به عنوان مشاور و سيد ضياء هاشمي را كه به عنوان پدر معنوي اعضاي انجمن اسلامي دانشجويان دانشگاه تهران مطرح است، به سمت معاون فرهنگي و اجتماعي منصوب كرد. به كارگيري افرادي نظير صديقي و ظريفيان به عنوان مشاور نيز از ديگر اقدامات وزير در اين راستا مي‌باشد. پنهانكاري مسئولان وزارت علوم و عدم انتشار اسامي افرادي كه مجدداً به دانشگاه‌ها بازگشتند سبب شد آمار دقيقي از اين افراد در دست نباشد ولي بررسي‌ها نشان مي‌دهد متأسفانه مسئولان وزارت علوم بدون در نظر گرفتن سوابق عملكرد دانشجويان محروم از تحصيل و شايد بتوان اظهار داشت با رويكردي سياسي اقدام به پذيرش افرادي كردند كه عناد و دشمني آنها بارز و آشكار است.



Translate by Google: English | Français | Deutsch | Español
به اشتراک بگذارید: