به ایران پرس نیوز بپیوندید

آدرس پست الکترونيک [email protected]

ایران‌پرس‌نیوز به هیچ گروه سیاسی وابسته نیست و از هیچ کجا حمایت مالی دریافت نمی‌کند.







خلاصه انگلیسی این خبر را می توانید در زیر ببینید

آدينه، 13 دی ماه 1392 = 03-01 2014

مجلس شورای اسلامی ترسی از تهدیدات مرتضوی ندارد

عضو کمیسیون تحقیق و تفحص مجلس از سازمان تامین اجتماعی درباره اینکه فکر می‌کنید دلیل حضور معاون مرتضوی در مجلس چیست، ابراز داشت: آقای مرتضوی فکر می‌کند که‌‌‌ همان مرتضوی سابق است و از قدرت و اختیارات سابقش برخوردار است و فکر می‌کند با تهدید و شکایت کردن می‌تواند مجلس را بترساند، اما باید گفت مجلس و کمیته تحقیق و تفحص اهل مماشات نیست و هیچی ترسی از تهدیدات و شکایات مرتضوی ندارد.
نادر قاضی‌پور در گفت‌وگو با خبرنگار ایلنا، در خصوص حضور حیدری‌فر معاون مرتضوی در مجلس گفت: آقای حیدری‌فر روز یکشنبه به مجلس آمد تا در خصوص بحث گزارش تحقیق و تفحص از سازمان تامین اجتماعی رایزنی‏‌هایی انجام دهد.
وی در خصوص اینکه حیدری‌فر چگونه وارد مجلس شده است، اظهار داشت: گویا ایشان قبلا به بهانه دیدار مردمی با نمایندگان که از طریق عادی صورت می‌گیرد از چند نماینده وقت گرفته بود و از این راه وارد مجلس شده بود.
نماینده مردم ارومیه در پاسخ به این سوال که آیا حیدری‌فر در زمان حضور در مجلس با نماینده‌ای هم دیدار داشته است، تصریح کرد: ایشان پس از ورود به مجلس به سراغ آقای محجوب رفته بودند و توانسته بودند با ایشان دیدار کنند.
عضو فراکسیون راهروان ولایت در خصوص مباحث مطرح شده در دیدار حیدری‌فر با محجوب گفت: باید از خود آقای محجوب بپرسید. من در آن دیدار حضور نداشتم اما گویا مباحثی از طرف ایشان بیان شده اما آقای محجوب فقط حرف‌های آقای حیدری‌فر شنیده و اظهار نظری در خصوص مسائلی که از سوی وی طرح شده، نکرده است.
قاضی‌پور درباره اینکه فکر می‌کنید دلیل حضور معاون مرتضوی در مجلس چیست، ابراز داشت: آقای مرتضوی فکر می‌کند که‌‌‌ همان مرتضوی سابق است و از قدرت و اختیارات سابقش برخوردار است و فکر می‌کند با تهدید و شکایت کردن می‌تواند مجلس را بترساند اما باید گفت مجلس و کمیته تحقیق و تفحص اهل مماشات نیست و هیچی ترسی از تهدیدات و شکایات مرتضوی ندارد.



Translate by Google: English | Français | Deutsch | Español
به اشتراک بگذارید: