به ایران پرس نیوز بپیوندید

آدرس پست الکترونيک [email protected]

ایران‌پرس‌نیوز به هیچ گروه سیاسی وابسته نیست و از هیچ کجا حمایت مالی دریافت نمی‌کند.







خلاصه انگلیسی این خبر را می توانید در زیر ببینید

پنجشنبه، 26 دی ماه 1392 = 16-01 2014

حمله مشاور ولی فقیه در سپاه به دولت روحانی

آخوند مجتبی ذوالنور٬ مشاور نماینده ولی فقیه در سپاه پاسداران، دولت یازدهم را «شرکت سهامی خاص» اکبر هاشمی رفسنجانی٬ محمد خاتمی و حسن روحانی دانسته است.

به گزارش دیگربان، وی در گفتگو با خبرگزاری «نسیم» این مطلب را بیان کرده و گفته اصول‌گرایان باید رابطه خود را با دولت روحانی طوری تنظیم کنند که «ناکارآمدی» آن دامن آن‌ها را نگیرد.

آخوند ذوالنور گفته از آنجا که «سیئات عمل احمدی‌نژاد دامن اصول گرا‌ها را گرفته» بنابراین آن‌ها باید مراقب رابطه خود با دولت حسن روحانی باشند.

محافظه‌کاران در شش سال نخست دولت احمدی‌نژاد همواره از وی به عنوان فردی اصول‌گرا نام می‌بردند٬ اما پس از علنی شدن اختلاف احمدی‌نژاد با خامنه‌ای از او اعلام «برائت» کردند.

ناکار‌آمدی دولت احمدی‌نژاد نیز یکی از مهم‌ترین عوامل فاصله گرفتن محافظه‌کاران از وی است که در دو سال گذشته افرادی از این جریان تلاش کرده‌اند نقش خود در این ناکار‌آمدی‌ها را انکار کنند.

بسیاری از محافظه‌کاران تندرو بر این عقیده‌اند که عملکرد احمدی‌نژاد باعث شکست آن‌ها در انتخابات ریاست جمهوری سال ۹۲ شد٬ بلکه بار دیگر اصلاح‌طلبان را به قدرت نزدیک کرد.

ذوالنور در همین زمینه نیز گفته اصلاح‌طلبان تلاش می‌کنند بار دیگر محمد خاتمی را «احیا» کنند و وی معتقد است نقش خاتمی در حوادث سال ۸۸ «کمتر» از موسوی و کروبی نبوده است.



Translate by Google: English | Français | Deutsch | Español
به اشتراک بگذارید: