توهین کم سابقه آخوند نزدیک به رهبر به اهل تسنن
آخوند محمدتقی مصباح یزدی٬ عضو مجلس خبرگان رهبری در اظهاراتی کمسابقه عثمان بن عفان٬ خلیفه سوم اهل تسنن را فردی «دنیاگرا»٬ «باندباز»٬ «قومگرا» و اهل «تبعیض» معرفی کرد.
به گزارش دیگربان به نقل از خبرگزاری «حوزه» آخوند مصباح یزدی این مطلب را روز پنجشنبه (سوم بهمن) در جمع گروهی از مدیران وزارت دفاع در قم بیان کرده است.
وی گفته این اقدامات خلیفه سوم در نهایت موجب «خشم» مردم و قتل وی شد.
عثمان بن عفان در سال ۳۵ هجری توسط معترضانی از کوفه، مصر و بصره کشته شد و نحوه مرگ وی به یکی از مهمترین عوامل اختلاف در جهان اسلام (شیعیان و اهل تسنن) تبدیل شد.
این اظهارات جنجال برانگیز مصباح یزدی تنها چند روز پس از پایان «هفته وحدت» که در طول آن مقامهای جمهوری اسلامی تبلیغات فراوانی مبنی بر دوستی اهل تسنن و شیعیان میکنند٬ بیان شده است.
به نظر میرسد افزایش دامنه اختلافها میان حکومت ایران و عربستان یکی از مهمترین عوامل چنین اظهارنظری از سوی این روحانی تندرو باشد.