به ایران پرس نیوز بپیوندید

آدرس پست الکترونيک [email protected]

ایران‌پرس‌نیوز به هیچ گروه سیاسی وابسته نیست و از هیچ کجا حمایت مالی دریافت نمی‌کند.







خلاصه انگلیسی این خبر را می توانید در زیر ببینید

آدينه، 11 بهمن ماه 1392 = 31-01 2014

یکی دیگر از پیشرفت های اسلامی؛ "حد ترخص"+عکس

فیس بوک تهران قدیم: همه شما حکم شکسته شدن نماز مسافر را می دانید. 22 کیلومتر که از شهر خودتان دور شوید، نمازتان شکسته می شود و از روزه هم معافید. به نظر میرسد این یکی از دوست داشتنی ترین احکام شرعی باشد، به خصوص که در ماه رمضان می توانید سوار بر خودرو کولر دار شده ، 25 کیلومتر (سه کیلومترش محض احتیاط) از شهر دور شوید و موقع برگشت برای خوردن نهار چرب و نرم دست گرمی را شروع کنید. و البته اگر در راه آهنگ هایده ای، شهرام شب پره ای ... گوش نکنید، هیچ گناهی مرتکب نشده اید!!!

اما اخیرا استاندار جدید قم برای ما روشن کردند، مسئله با کیلومتر شمار ماشین حل نمی شود، طی فعالیت یک گروه کاری و آزمایش های متعددِ ناپدید شدن صدا و دیوارهای شهر، جناب حجت الاسلام فلاح زده موفق شدند نقطه دقیق شکسته شدن نماز، را در اتوبان قم مشخص کنند. بگذریم از اینکه آقایان متوجه نیستند حد ترخص نمی تواند نقطه باشد که محیط یک دایره کج و معوج است. بهر حال این نقطه که نام علمیش حد ترخص است، با حضور مقامات استان قم علامت گذاری و سپس تابلو حد ترخص در آنجا رونمایی شد.

تا اینحا شاید خیلی هم برایتان هیجان انگیز نباشد اما وقتی بدانيد، از سوی یکی از روحانیون یک نماز کامل این طرف تابلو و یک نماز شکسته آن طرف تابلو با موفقیت تست شدگلبانگ سر بلندی بر آسمان زنید.

بقیه هیجان را از زبان خبر گزاری ها حس کنید:

"حجت‌الاسلام والمسلمين صالحي منش، استاندار قم در این مراسم، نصب تابلوهاي حد ترخص و مسافت شرعي را نقطه عطفي در تاريخ اسلام دانست و ابراز امیدواری کرد که این حرکت به عنوان ابتکاری جدید در جهان اسلام، نقطه تغییر و تحول در ارتباط با موضوع‌شناسی احکام فقهی در تاریخ اسلام به وجود آورد".

قلم من در نشان دادن عظمت موضوع علیل بود.. شما لطفا کلید واژه "حدترخص" را گوگل بفرمایید.

**************************************************



babak January 31, 2014 08:20 AM

از این بابت بسیار خوشال شدم چرا که سرانجام یک کاندید برای نوبل امسال از ایران به احتمال بسیار بالا آقای فلاح زاده باشد که من به تمام ایرانیان پیشاپیش تبریک میگویم

گزارش یا اعتراض به این نظر


فريبرز January 31, 2014 08:21 AM

خوب بود مراجع تقليد حد "خريت" را هم تعيين مى كردند كه چيزى از قلم نيفتد!

گزارش یا اعتراض به این نظر


میترا فراهانی January 31, 2014 08:44 AM

بیکاری کاچی بهترازهیچیه : هردم از باغ بری میرسد تازه تراز تازه تری میرسد گفتم بیکاریه ف

گزارش یا اعتراض به این نظر


ننگ بر مستبد، مرگ بر استبداد January 31, 2014 11:17 PM

بالاخره مسئولین امور حکومت اسلامی وظیفه دارند تا هرجای ممکن به اسلام و نیازهای شرعی مسلمین رسیدگی کنند در مقابل این خدمات ارزنده هم می توانند بخشی از بودجه عملیاتی را صرف آسایش خود و همسران و وابستگان و فامیل و دوست و آشنا نمایند البته ممکن است پروژه های این چنینی دردی از کسی درمان نکند، اما یک لقمه نون و بوقلمون که در سفره های مسئولین می گذارد آدم هم انقدر بخیل؟

گزارش یا اعتراض به این نظر


Translate by Google: English | Français | Deutsch | Español
به اشتراک بگذارید: