به ایران پرس نیوز بپیوندید

آدرس پست الکترونيک [email protected]

ایران‌پرس‌نیوز به هیچ گروه سیاسی وابسته نیست و از هیچ کجا حمایت مالی دریافت نمی‌کند.







خلاصه انگلیسی این خبر را می توانید در زیر ببینید

آدينه، 18 بهمن ماه 1392 = 07-02 2014

درخواست اوباما از دو حکومت گروگانگیر

خبرگزاری ایسنا: رئیس‌جمهور آمریکا خواستار آزادی سعید عابدینی، کشیش ایرانی آمریکایی زندانی در ایران شد.

باراک اوباما در مراسم سالانه موسوم به صبحانه با نیایش ملی در واشنگتن خواستار آزادی سعید عابدینی، شهروند ایرانی آمریکایی زندانی در ایران شد.

باراک اوباما همچنین خواستار آزادی کنت ‌بی، تبعه آمریکایی زندانی در کره شمالی شد.

سعید عابدینی شهروند ایرانی-آمریکایی قبل از سال 1385 کلیسای خانگی داشته و پس از آن به خارج رفته است. او در اوایل مهر ماه سال 91 یعنی هنگامی که به ایران بازگشت در منزل پدری‌اش، بازداشت شد.

عابدینی در اوایل بهمن ماه 91 به اتهام تشکیل و راه‌اندازی کلیساهای خانگی به قصد برهم زدن امنیت ملی، از سوی شعبه 26 دادگاه انقلاب اسلامی به هشت سال حبس تعزیری محکوم شد که در نتیجه اعتراض به این رای، پرونده به شعبه 36 دادگاه تجدید نظر استان تهران ارجاع و این شعبه نیز رای دادگاه بدوی را تایید کرد.



Translate by Google: English | Français | Deutsch | Español
به اشتراک بگذارید: