به ایران پرس نیوز بپیوندید

آدرس پست الکترونيک [email protected]

ایران‌پرس‌نیوز به هیچ گروه سیاسی وابسته نیست و از هیچ کجا حمایت مالی دریافت نمی‌کند.







خلاصه انگلیسی این خبر را می توانید در زیر ببینید

یکشنبه، 11 اسفند ماه 1392 = 02-03 2014

کوبا؛ ظاهرا پوتین دلش برای آن روزها تنگ شده

به گزارش شبکه تلویزیونی سی ان ان ، هم اکنون کشتی جنگی ویکتور لیونوف روسیه در آبهای بندر هاوانای کوبا پهلو گرفته است و این مسئله آمریکا را تا حدودی نگران کرده است زیرا این بندر حدود نود مایل با آمریکا فاصله دارد.

این کشتی جنگی علاوه بر سامانه های تسلیحاتی در عرشه خود، تجهیزات بسیار پیشرفته ای دارد که برای جمع آوری اطلاعات و رهگیری ارتباطات مخابراتی استفاده می شود. البته حضور کشتی جنگی روسیه در بندر هاوانا بر کسی پوشیده نیست زیرا این کشتی در منطقه ای پهلو گرفته است که بسیار نزدیک به یکی از سواحل گردشگری کوباست که هر روز هزاران گردشگر از سراسر جهان به آنجا می روند.

در هر حال سفر از پیش اعلام نشده این کشتی جنگی به بندر هاوانا واشنگتن را تا حدودی نگران کرده است.

در جریان جنگ سرد اتحاد جماهیر شوروی هزاران نفر از نیروهای خود را در کوبا مستقر کرده بود و ایستگاههای شنود خود را تا سال دوهزار و دو نیز در کوبا حفظ کرده بود که از آمریکا جاسوسی می کردند.

وزیر دفاع روسیه اخیرا گفت او در حال مذاکره با کوباست تا در صورت امکان پایگاههای نظامی روسیه را دوباره به کوبا بازگرداند.

ظاهرا برخی از رهبران روسیه دلشان برای آن روزها تنگ شده است.





masoud March 2, 2014 01:22 PM

با این سیاست اوباما کوبا که سهل هست تو کاخه سفید هم اینها لنگر خواهند انداخت اکراین ثابت خواهد کرد

گزارش یا اعتراض به این نظر


Translate by Google: English | Français | Deutsch | Español
به اشتراک بگذارید: