به ایران پرس نیوز بپیوندید

آدرس پست الکترونيک [email protected]

ایران‌پرس‌نیوز به هیچ گروه سیاسی وابسته نیست و از هیچ کجا حمایت مالی دریافت نمی‌کند.







خلاصه انگلیسی این خبر را می توانید در زیر ببینید

چهارشنبه، 14 اسفند ماه 1392 = 05-03 2014

دانش آموز شين آبادی را به سالن راه ندادند

صداي فرياد كودك شين آبادي به دليل ممانعت ماموران انتظامات همايش از ديدار با وزير آموزش و پرورش در محل برگزاري دهمين جشنواره علمي - پژوهشي فرهنگيان بسيجي خبرنگاران را به بيرون از محل برگزاري همايش كشاند.

به گزارش ايرنا، آمنه راك كودك شين آبادي به همراه خانواده خود براي ديدار با علي اصغر فاني روز گذشته به وزارت آموزش و پرورش آمده بود.صداي فرياد آمنه راك كه در داخل آسانسور بود خبرنگاران را كنجكاو كرد هر چند كه ماموران انتظامات با برخوردي تند مانع نزديك شدن او و خبرنگاران به يكديگر شدند، ماموران از رسانه‌ها خواستند تا به محل مراسم بازگردند.

پدر آمنه راك در گفت وگو با خبرنگاران قبل از ممانعت نيروهاي انتظامي دليل حضور خود را فقط ديدار با وزير و پيگيري ماجراي كودكان شين آبادي اعلام كرد. حضور آنها در محل همايش زماني اتفاق افتاد كه وزير آموزش و پرورش ساعتي قبل مراسم را براي ديدار با رئيس سازمان صدا و سيما ترك كرده بود.



Translate by Google: English | Français | Deutsch | Español
به اشتراک بگذارید: