به ایران پرس نیوز بپیوندید

آدرس پست الکترونيک [email protected]

ایران‌پرس‌نیوز به هیچ گروه سیاسی وابسته نیست و از هیچ کجا حمایت مالی دریافت نمی‌کند.







خلاصه انگلیسی این خبر را می توانید در زیر ببینید

یکشنبه، 18 اسفند ماه 1392 = 09-03 2014

سیب زمینی کیلویی ۵۰۰۰ تومان شد

رییس کمیسیون کشاورزی گفت : نبود برنامه‌ای منسجم برای تولید و عرضه و همچنین صادرات بی‌رویه سیب‌زمینی سبب شده تا بهای این محصول دربازار افزایش چشمگیری داشته باشد.

اقتصادپرس : کمبود سیب‌زمینی باعث شد تا در میادین میوه و تره‌بار صف‌هایی برای خرید این محصول تشکیل شود و خریداران با محدودیت عرضه ، این محصول را کیلویی ۳ تا ۴۵۰۰ تومان خریداری کنند؛ البته ماجرا به اینجا ختم نشد، بلکه برخی از مغازه‌های سطح شهر نیز در اقدامی ناجوانمردانه سیب‌زمینی را حتی تا کیلویی ۵۰۰۰ تومان نیز به مشتریان عرضه کردند.

عباس رجایی، رییس کمیسیون کشاورزی، آب و منابع طبیعی مجلس در این باره اظهار داشت: نبود برنامه‌ای منسجم برای تولید و عرضه و همچنین صادرات بی‌رویه سیب‌زمینی سبب شده تا بهای این محصول دربازار افزایش چشمگیری داشته باشد.

وی تاکید کرد: برای جلوگیری از هرگونه بحران در تامین مواد غذایی مورد نیاز مردم، دولت باید برنامه‌ریزی منسجم داشته باشد.

وی افزود: در چند سال گذشته به دلیل ضررده بودن، بسیاری از کشاورزان از ادامه کار ناامید شده و از ابتدای سال ترجیح دادند که سطح زیر کشت این محصول را کاهش دهند، بنابراین کمبود امروز به دلیل برنامه‌ریزی ناصحیح دیروز است.

همان طور که ذکر شد، در روزهای گذشته، مردم برای دریافت سیب‌زمینی در میادین میوه و تره‌بار صف‌های طولانی تشکیل دادند و با مشکلات فراوانی مواجه شدند؛ هرچند این مساله همچنان به قوت خود باقی است و امروز کمبود آن در میدان بزرگ میوه و تره‌بار به چشم می‌خورد.

علی امامی، بازرس سازمان میادین میوه و تره‌بار در این باره ضمن تایید این مساله به اقتصادپرس گفت: اکنون با کمبود سیب‌زمینی مواجه بوده و امیدواریم هر چه سریعتر این مشکل حل شود.
وی افزود: پارسال کشاورزان ضرر کرده و تولید را کاهش دادند و این مساله سبب بروز مشکلات فعلی شد.

وی تصریح کرد: امیدوارم حداکثر تا ۲۰روز آینده سیب زمینی‌های کاشت این چند ماهه وارد چرخه عرضه در میادین شوند.

امامی درباره قیمت انواع صیفی در میدان میوه وتره‌بار توضیح داد:هم اکنون گوجه فرنگی ۷۰۰-۸۰۰، پیاز ۶۰۰-۶۵۰، سیب‌زمینی کهنه ۲۰۰۰-۲۱۰۰، سیب‌زمینی نو۲۴۰۰، خیار رویال ۷۰۰-۸۰۰، انواع سبزی ۶۵۰، کرفس ۵۰۰، کلک سفید ۳۰۰، کلم قرمز ۴۰۰، کاهو رسمی ۴۰۰، کاهو سالادی ۵۰۰ و کاهو چینی ۴۰۰، لوبیا ۲۵۰۰، شلغم ۵۰۰، چغندر ۶۰۰، فلفل دلمه‌ای ۱۸۰۰، کدو حلوایی ۸۰۰ و کدو خورشتی ۷۰۰ تومان به مشتریان عرضه می‌شود.

بازرس سازمان میادین میوه و تره‌بار درباره قیمت انواع میوه نیز اظهار داشت: پرتقال تامسون درجه یک ۱۶۰۰، پرتقال تامسون درجه دو نیز ۱۲۰۰، کیوی درجه یک ۳۰۰۰، کیوی درجه دو نیز ۱۵۰۰، نارنگی یک رج بندر ۶۰۰۰، نارنگی سه رج بندر ۴۰۰۰، انگور ۱۵۰۰،سیب درختی درجه یک۳۰۰۰ و سیب درختی درجه دو نیز ۲۰۰۰ تومان قیمت دارد.

وی با اشاره به نبود هیچ مشکلی برای تامین میوه شب عید عنوان کرد: خوشبختانه مقرر شده تا وزارت جهادکشاورزی هر چه میوه برای عید لازم داشته باشیم را تامین کرده و در اختیارمان بگذارد.

امامی خاطرنشان کرد: به‌طور قطع هیچ کمبودی برای عرضه میوه شب عید مشاهده نخواهد شد و مشتریان می‌توانند سیب را ۲ تا ۳ هزار تومان و پرتقال را ۱۵۰۰ تا ۱۶۰۰ تومان خریداری کنند.
رییس اتحادیه فروشندگان میوه و سبزی نیز گفت: پرتقال انباری از ۵ روز دیگر به بازار عرضه می‌شود.

حسین مهاجران اظهار داشت:‌ سیب بدون تغییر قیمت و کیفیت در حال عرضه در بازار است و می‌توان مدعی شد مشکلی در عرضه سیب و پرتقال شب عید وجود نخواهد داشت.



كريم March 9, 2014 05:52 PM

علت كمبودسيب زميني صادرات آن براي ماموران دولت سوريه علويان وارتشيان بشاراسد وحزب اله ونيروهاي سپاه قدس و حوثي ها وپاكستانيهاعراقيهاي مالكي وافغانيهاي حامي و مزدور دولت سوريه ميباشد در ايران تحت هرشرايطي سيب زميني به وفور هرسال زيركشت ميرفته است وكمبودي نبوده است اين ماده بعلت خاصيت ماندگاري كه دارددرصحنه هاي جنگ از آن استفاده ميشودو موادغذائي قابل ذخيره وداراي ماندگاري است ودر شرايط سخت ميتوان با دراتش قراردادن آن و يا آب پز نمودن ميتواند براي نيروهاي نظامي مورداستفاده باشد آخوندها نه تنها براي ملت ايران بدبختي به بارآورده اندبلكه براي مردم سوريه لبنان وعراق هم مايه دردسروبدبختي شده اند ۳۵سال ملت ايران درجنگ و احتكار واختلاس واعدام وشكنجه وزنداني جهل ونابودي بسرميبرد نميدانم اين آخوندها تا كي ميخواهنددست ازسرمردم بي دفاع موم شده برميدارند

گزارش یا اعتراض به این نظر


Translate by Google: English | Français | Deutsch | Español
به اشتراک بگذارید: