به ایران پرس نیوز بپیوندید

آدرس پست الکترونيک [email protected]

ایران‌پرس‌نیوز به هیچ گروه سیاسی وابسته نیست و از هیچ کجا حمایت مالی دریافت نمی‌کند.







خلاصه انگلیسی این خبر را می توانید در زیر ببینید

آدينه، 23 اسفند ماه 1392 = 14-03 2014

نامشروع خواندن دولت‌ قبل قطعا ادامه فتنه است

محمدرضا باهنر رییس جبهه پیروان خط امام و رهبری و نایب رییس دوم مجلس شورای اسلامی در پاسخ به پرسشی مبنی بر اینکه یکی از روزنامه های اصلاح طلب دولت گذشته را نامشروع خواند، گفت: در مورد دولت ها، مجالس و نهادهای حکومتی نقدهایی انجام می شود که نقدهای تخصصی و منصفانه هم اشکالی ندارد البته نباید در نقدها بی انصافی کرد چراکه نقد می تواند چراغ آینده را روشن کند.

رییس جبهه پیروان خط امام و رهبری با بیان اینکه دولت گذشته از مشروعیت برخوردار بود، تاکید کرد: نامشروع اعلام کردن دولت گذشته ادامه بحث فتنه است چون سران فتنه همین موضوع را مطرح می کردند و هزینه زیادی را به خود و کشور وارد کردند و این نوع حرف دنباله حرف آنهاست و کسانی که این حرف ها را می زنند، باید پاسخگو باشند.

باهنر با بیان اینکه بنده هم نسبت به دولت گذشته نقدی داشتم، گفت: اما نامشروع خواندن دولت گذشته کوبیدن به طبل فتنه گران است و نظام هم اجازه نمی دهد بعضی از فتنه گران سر از لانه های خود بیرون بیاورند و تجربه مضموم را تجربه کنند. آنهایی که این حرف ها را می زنند، باید هزینه ها را قبول کنند.



Translate by Google: English | Français | Deutsch | Español
به اشتراک بگذارید: