به ایران پرس نیوز بپیوندید

آدرس پست الکترونيک [email protected]

ایران‌پرس‌نیوز به هیچ گروه سیاسی وابسته نیست و از هیچ کجا حمایت مالی دریافت نمی‌کند.







خلاصه انگلیسی این خبر را می توانید در زیر ببینید

آدينه، 23 اسفند ماه 1392 = 14-03 2014

می خواهند با حقوق بشر برای نظام مشکل ايجاد کنند

آخوند احمد خاتمی از اعضای مجلس خبرگان در واکنش به گزارش دبیرکل سازمان ملل در مورد نقض حقوق بشر در ایران گفت: حقوق بشری که دوباره به ميدان کشيده شده، بهانه ای بيش نيست و آنها می خواهند برای نظام مشکل ايجاد کنند.

آخوند خاتمی در مورد سفرهای اخير مقامات اروپايی از جمله کاترين اشتون به ایران گفت: اشتون و ديپلماتهای اروپايی به ايران می آيند و با فتنه گران ملاقات می کنند و اين ديدارها بهانه ای می شود برای اينکه پرونده حقوق بشر در ايران دوباره بهانه شود و جرقه آن زده شود.

آخوند خاتمی گفت: دیدار با فتنه‌گران حقیر و پست آغاز پروژه حقوق بشر پس از برنامه هسته‌ ای است. به طور قطع ماجرای هسته‌ای که تمام شود، آنها پروژه حقوق بشر را آغاز می‌کنند.


حقوق اساسی شهروندان ایرانی پایمال می‌شود

احمد شهید، گزارشگر ویژه سازمان ملل در امور ایران گزارش جدید خود در باره نقض گسترده و برنامه ریزی شده حقوق بشر در جمهوری اسلامی را منتشر کرد.

احمد شهید در این گزارش گفته که منشور حقوق بشر پیشنهاد شده توسط دولت روحانی قادر به حذف قوانین و سیاست‌هایی که به تبعیض علیه اقلیت‌های قومی و مذهبی، از جمله بهایی‌ها منجر می‌شوند، نخواهد بود.

گزارشگر ویژه سازمان ملل در امور ایران با بیان اینکه حقوق اساسی شهروندان ایرانی پایمال می‌شود، خواستار آزادی زندانیان سیاسی، آزادی بيان، آزادی تجمعات و آزادی مذاهب و حق حيات در ايران شد.

پیش‌نویس گزارش تازه احمد شهید در بیست و پنجمین نشست شورای حقوق بشر سازمان ملل ارائه شده که از روز دوشنبه ۳ مارس ۲۰۱۴ آغاز به کار کرده و تا ۲۸ مارس ادامه خواهد یافت.

این گزارش روز دوشنبه ۱۷ مارس برای تصویب به بحث اعضای شورای یاد شده گذاشته می‌شود.



Translate by Google: English | Français | Deutsch | Español
به اشتراک بگذارید: