به ایران پرس نیوز بپیوندید

آدرس پست الکترونيک [email protected]

ایران‌پرس‌نیوز به هیچ گروه سیاسی وابسته نیست و از هیچ کجا حمایت مالی دریافت نمی‌کند.







خلاصه انگلیسی این خبر را می توانید در زیر ببینید

چهارشنبه، 28 اسفند ماه 1392 = 19-03 2014

تنها در دو ماه ۵۷ نفر در ایران اعدام شدند

رادیو آلمان: از نیمه سال ۱۳۹۲ دولت روحانی کار خود را رسما آغاز کرد. این تغییر دولت اما، تاثیر محسوسی بر وضعیت حقوق بشر نداشت. در مقابل آزادی تعداد محدودی از زندانیان، بازداشت‌های مجدد و اعدام‌های پرشمار را شاهد بودیم.

آمار‌ها می‌گویند شتاب اجرای احکام اعدام پس از روی کار آمدن دولت روحانی بیشتر شده است. تنها در دو ماه دی و بهمن، ۵۷ نفر در ایران اعدام شدند.

عبدالکریم لاهیجی رئیس فدراسیون سراسری جوامع حقوق بشر به دویچه وله می‌گوید: «متاسفانه باید بگوییم اگر تعداد اعدام‌ها در سال ۹۲ بیشتر نبوده باشد- چون ما هنوز آخرین رقم‌ها را نتوانسته‌ایم به دست بیاوریم- متاسفانه کمتر نیست. فقط خاطرنشان می‌کنم که در دو هفته اول ماه ژانویه نزدیک به ۴۰ نفر در ایران اعدام شدند و به این ترتیب متاسفانه انتخاب آقای روحانی با وجود قول‌هایی که در انتخابات داده بود به جایی نرسیده و وضع حقوق بشر همچنان در ایران بسیار وخیم است.»



HOMAYOON March 19, 2014 08:09 AM

عزیز جن کدام ۵۷ ؟؟ ۵۷۰ نفر درسته گرامی خسته نباشد نوروز پیروز جاوید IRAN

گزارش یا اعتراض به این نظر


Translate by Google: English | Français | Deutsch | Español
به اشتراک بگذارید: