اقتصاد مقاومتی؛ انتقاد سرکرده سپاه از روحانی
رسانه های حکومتی: فرمانده کل سپاه پاسدارن از عدم استفاده دولت از سپاه و بسیج در بحث اقتصاد مقاومتی و عرصه فرهنگی انتقاد کرد.
سرلشگر محمد علی جعفری در جمع فرماندهان سپاه و بسیج استان ها گفت:«متاسفانه دولت از پیشنهادات و اقدامات بسیج برای اقتصاد مقاومتی استقبالی نکرده است و امیدواریم دولت از توان موفق بسیج و سپاه و ظرفیت عظیم مردم در این عرصه ها استفاده کند.»
او ضمن بیان این انتقاد اقتصادی، اهمیت مقابله با جنگ نرم در عرصه فرهنگی را مانند ابتدای انقلاب مهم دانست و گفت: «فعالیت سپاه و بسیج در عرصه فرهنگ نیاز به الزاماتی همچون رویکرد جدید تحولی و تحول ساختاری و مدیریتی دارد که تاکنون بخشی از آنها انجام شده است.»
سرلشگر جعفری هشدار مقام معظم رهبری را پس از جنگ مبنی بر تهدیدات فرهنگی دشمن با تعابیر گوناگون یادآور شده و اظهار کرد: «جنگ نرم فرهنگی جدیدترین تعبیر ولایت است و امروز خطرات و تهدیدات فرهنگی دشمن توسط جامعه و مسئولین اجرایی کشور حس نمی شود که یکی از وظایف سپاه و بسیج درک و انتقال این حس به دیگران در کشور است.»
فرمانده کل سپاه با اشاره به سخنان رهبر معظم انقلاب مبنی بر ادامه فعالیت های فرهنگی خودجوش جوانان در سراسر کشور، گفت: «مقابله با تهدیدات فرهنگی وقتی صورت می گیرد که مردم به صورت خودجوش و گسترده وارد شوند همانطور که مردم در عرصه های مختلف برای دفاع مقدس علیه جنگ تحمیلی حضور یافتند.»