بحران اوکراین؛ سفر مهم مرکل به واشنگتن
به گزارش خبرگزاری فرانسه از برلین، صدر اعظم آلمان هفته آینده با سفر به آمریکا با باراک اوباما رئیس جمهور این کشور درباره مسائل مربوط به امنیت بین الملل بویژه بحران اوکراین تبادل نظر خواهد کرد.
سخنگوی آنگلا مرکل با اعلام این خبر گفت، آنچه که همه ما را نگران کرده اوضاع شرق اوکراین است که در کانون اصلی گفتگوهای صدر اعظم در واشنگتن خواهد بود. دو طرف درباره نحوه واکنش به این شرایط صحبت خواهند کرد.
رئیس جمهور آمریکا امروز در کنفرانس خبری مشترک با همتای کره جنوبی خود در سئول گفت که امروز با رهبران اروپایی پیرامون تحریمهای جدید علیه روسیه رایزنی خواهد کرد.
از سوی دیگر سخنگوی دادگاه بین المللی لاهه اعلام کرد دادستان کل این نهاد تحقیقات اولیه در مورد جرایمی که قبل و هنگام سقوط ویکتور یانوکوویچ رییس جمهور سابق اوکراین روی داده را آغاز کرده است.
************************************************