به ایران پرس نیوز بپیوندید

آدرس پست الکترونيک [email protected]

ایران‌پرس‌نیوز به هیچ گروه سیاسی وابسته نیست و از هیچ کجا حمایت مالی دریافت نمی‌کند.







خلاصه انگلیسی این خبر را می توانید در زیر ببینید

سه شنبه، 9 اردیبهشت ماه 1393 = 29-04 2014

سپاه: از پاشنه آشیل آمریکایی‌ها استفاده می‌کنیم

سرکرده نیروی دریایی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی: آمریکا توان اقدام نظامی ندارد

خبرگزاری فارس: دریادار علی فدوی فرمانده نیروی دریایی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، یکی از باسابقه‌ترین فرماندهان این نیروست که در ۷ اردیبهشت ۱۳۸۹ با حکم فرمانده معظم کل قوا به فرماندهی ندسا منصوب شد.

وی در بازدید روز گذشته خود از خبرگزاری فارس، در گفتگویی تفصیلی با خبرنگاران حوزه دفاعی به بررسی موضوعات مختلفی ازجمله وضعیت آمریکا در منطقه، میزان توانمندی سپاه پاسداران برای مقابله با تهدیدات، برخی دستاوردها و توانمندی‌های نیروی دریایی سپاه، اوضاع خلیج فارس و تنگه هرمز، راهبرد جمهوری اسلامی در حفظ امنیت انرژی در منطقه و ... پرداخت.

فدوی از جمله به اهمیت خلیج فارس برای آمریکایی‌ها اشاره کرد و گفت: این اهمیت را می‌توان در عباراتی که آنها درخصوص این منطقه به کار می‌گیرند به خوبی مشاهده کرد. آمریکایی‌ها از عبارت «منافع حیاتی امنیت ملی» نام می‌برند که این عبارت تنها برای سرزمین آمریکا و خلیج فارس به کار گرفته می‌شود؛ در حقیقت آمریکایی‌ها می‌گویند اگر ما از اروپا عقب‌نشینی کنیم خاکریزی برای دفاع خواهیم داشت اما اگر از خلیج فارس عقب برویم، هیچ خاکریزی جز سرزمین آمریکا نداریم. این پاشنه آشیل آمریکایی‌هاست که ما هم به خوبی از آن استفاده می‌کنیم.

وی افزود: آنچه مهم است، دعوای آمریکا با ما بر سر دنیا، اقتصاد، نفوذ سیاسی و حتی فرهنگی نیست بلکه ماهیت این جنگ، جنگ حق و باطل است که هیچگاه کنار هم قرار نمی‌گیرند.



Translate by Google: English | Français | Deutsch | Español
به اشتراک بگذارید: