به ایران پرس نیوز بپیوندید

آدرس پست الکترونيک [email protected]

ایران‌پرس‌نیوز به هیچ گروه سیاسی وابسته نیست و از هیچ کجا حمایت مالی دریافت نمی‌کند.







خلاصه انگلیسی این خبر را می توانید در زیر ببینید

پنجشنبه، 11 اردیبهشت ماه 1393 = 01-05 2014

جوانی با جليقه انفجاری در خراسان

به گزارش روزنامه خراسان، جوان ۳۲ساله اي که با پرتاب بمب دست ساز پدرش را به قتل رسانده بود در حالي صبح روز گذشته صحنه جنايت را بازسازي کرد که براي جلوگيري از فاجعه اي بزرگ جليقه انفجاري وي نيز توسط ماموران انتظامي خنثي شده بود.

ساعت 7:30 صبح روز گذشته، متهم اين پرونده جنايي در حالي که توسط کارآگاهان اداره جنايي پليس آگاهي خراسان رضوي مراقبت مي شد کنار منزل مسکوني در طبرسي شمالي ۴۷ متوقف شد. با اشاره متهم که محل وقوع جنايت را نشان مي داد دوربين قوه قضاييه به کار افتاد و بازسازي صحنه جنايت آغاز شد.

جوان ۳۲ساله پس از معرفي خود و در حالي که سعي مي کرد خود را بيمار رواني نشان دهد هر کلمه اي را چند بار همراه با لکنت زبان ادا مي کرد که در اين هنگام مادر متهم که حتي حاضر نبود به چهره فرزندش نگاه کند گفت: خودش را به موش مردگي زده است او بيماري اعصاب دارد اما اين گونه سخن نمي گفت. در اين حال يکي از ماموران کلانتري رو به قاضي ويژه قتل عمد کرد و گفت: تا نيم ساعت قبل او در کلانتري چگونگي ساخت بمب دستي را براي ما تشريح مي کرد. در ادامه بازسازي صحنه قتل که کارآگاه محمدي (رئيس دايره قتل آگاهي) نيز در آن حضور داشت مادر متهم به دستور قاضي موحدي راد به بيان چگونگي وقوع حادثه پرداخت و گفت: آن روز پسرم با پدرش درگير شده بود و به او توهين مي کرد همسرم با اورژانس تماس گرفته بود تا او را به بيمار ستان ببرد اما وقتي ماموران اورژانس رسيدند او به داخل مغازه اي که کنار در منزلمان احداث کرده ايم رفت و حاضر نشد به بيمارستان برود به همين خاطر با پليس ۱۱۰ تماس گرفتيم اما وقتي من با صداي وحشتناکي که شنيدم داخل کوچه آمدم ديدم همسرم خون آلود کنار در حياط افتاده است و فقط لب هايش تکان مي خورد. به مردم گفتم همسرم را با اورژانس ببريد! وي ادامه داد: او حدود ۵سال است که بيماري اعصاب دارد اما قرص مصرف نمي کرد و چند بار هم بستري شده است. سپس قاضي موحدي راد از متهم خواست تا ادامه ماجرا را بيان کند. او گفت: من ديپلم برق دارم و نحوه ساخت بمب را نيز از اينترنت ياد گرفتم و آن را ساختم. در اين مغازه هم سي دي کپي مي کردم و آهنگ هاي مبتذل مي فروختم. روز حادثه هم با پدرم براي آن که به بيمارستان نروم درگير شديم ولي از چگونگي قتل چيزي به خاطر ندارم. وي در پاسخ به سوال مقام قضايي که از دوربين مدار بسته روي مغازه پرسيده بود نيز گفت: دوربين مدار بسته را هم خودم ساخته بودم تا کوچه را زير نظر داشته باشم.

گزارش خراسان حاکي است: در ادامه بازسازي صحنه جنايت، استوار يکم خليل رشيد دولو که هنگام وقوع جنايت در محل حادثه حضور داشت با دستور قاضي مقابل دوربين قوه قضاييه ايستاد و گفت: آن روز در پي اعلام ۱۱۰ من و يک سرباز با موتورسيکلت به محل آمديم. پدر متهم به من گفت: پسرم بيماري اعصاب دارد اما سوار آمبولانس نمي شود من در مغازه را با انگشت زدم که متهم از داخل گفت: برويد با شما کار ندارم! در اين هنگام پدر متهم با لگد در مغازه را باز کرد که ناگهان متهم شيئي شبيه کلت را به طرف ما گرفت و گفت: برويد وگرنه مي زنم ولي در يک لحظه او به طرف پدرش حمله کرد که ناگهان آن شي ء که بمب دستي بود منفجر شد و مرد ميانسال خون آلود روي زمين افتاد و متهم به سمت کوچه فرار کرد در همين حال نيز کوله اي شبيه جليقه را به طرف مردمي که تجمع کرده بودند پرت کرد او را تعقيب کردم و به دستش دستبند زدم در اين وضعيت چند نفر از اهالي فرياد زدند چراغ جليقه چشمک مي زند وقتي چشمم به کوله افتاد احساس کردم که الان منفجر مي شود گفتم چگونه آن را خاموش کنم مردم را مي کشي! گفت بگذار کشته شوند! پس از چند لحظه گفت وگو قانع شد و گفت: برو سيم باتري گوشي تلفن همراه را که به آن وصل است قطع کن. ديگر نفهميدم خودم را چگونه به جليقه رساندم. اگر منفجر مي شد فاجعه اي بزرگ رخ مي داد از ترس چشمانم را بستم و سيم را کشيدم که يکي گفت: چراغ هايش خاموش شد. پس از آن هم با گروه عملياتي خنثي سازي بمب تماس گرفتم که آن ها پس از بررسي جليقه و بمب دست ساز عنوان کردند: آن ها بمب دست ساز انفجاري کامل بودند که زمان سنج هم داشت. استوار رشيد دولو ادامه داد: پس از آن هم وقتي در بيمارستان بالاي سر متهم که دستش مجروح شده بود رفتم خيلي راحت صحبت مي کرد و همه چيز را توضيح مي داد. گزارش خراسان حاکي است: در حالي صبح روز گذشته قاضي ويژه قتل عمد، دستور پايان بازسازي صحنه جنايت را صادر کرد که پزشک قانوني نيز پس از معاينه متهم، وي را مسئول اعمال خود دانسته است.



Translate by Google: English | Français | Deutsch | Español
به اشتراک بگذارید: