به ایران پرس نیوز بپیوندید

آدرس پست الکترونيک [email protected]

ایران‌پرس‌نیوز به هیچ گروه سیاسی وابسته نیست و از هیچ کجا حمایت مالی دریافت نمی‌کند.







خلاصه انگلیسی این خبر را می توانید در زیر ببینید

سه شنبه، 30 اردیبهشت ماه 1393 = 20-05 2014

۶۰ میلیون ایرانی مستحق دریافت یارانه نیستند

رئیس کمیسیون صادرات اتاق بازرگانی معتقد است فقط ۱۵ میلیون ایرانی شرایط دریافت یارانه‌های نقدی را دارند. با این حساب حدود ۶۰ میلیون نفر از کسانی که برای دریافت یارانه ثبت‌نام کرده‌اند باید حذف شوند.

به گزارش رادیو آلمان، پس از ثبت نام متقاضیان دریافت یارانه نقدی در دهه سوم فروردین، دولت یارانه اردیبهشت ماه را به حساب تمام درخواست‌دهندگان واریز کرد و ظاهرا قصد دارد این روند را ادامه دهد.

مطابق آمار رسمی در مرحله دوم اجرای قانون هدفمندسازی یارانه‌ها ۷۳ میلیون نفر برای دریافت یارانه تقاضا داده‌اند. با در نظر گرفتن شمار افرادی که به گفته سخنگوی دولت انصراف داده‌اند، قبلا بیش از ۷۵ میلیون نفر یارانه نقدی دریافت می‌کرده‌اند.

خبرگزاری ایسنا سه‌شنبه، ۳۰ اردیبهشت از قول رئیس کمیسیون صادرات اتاق بازرگانی نوشت: «از نظر ما فقط ۱۵ میلیون نفر در کشور شرایط دریافت یارانه نقدی را دارند و اصرار دولت برای پرداخت یارانه نقدی به همه مردم منطقی نیست.»

انتقاد از پرداخت یارانه به همه

اسدالله عسگراولادی درباره شرایط دریافت یارانه توضیحی نداد. این بحثی است که بارها مطرح شده، اما مسئولان نیز پاسخ روشنی برای آن و نحوه شناسایی افراد نیازمند و قشرهای پردرآمد ارائه نکرده‌اند.

ظاهرا شمار اندک انصراف‌دهندگان از دریافت یارانه، به رغم تیلیغات وسیع، مسئولان را به تناقض‌گویی وادار کرده است. محمد باقر نوبخت، سوم اردیبهشت گفت که، ۲ میلیون و ۴۰۰ هزار نفر از کسانی که تا فروردین یارانه دریافت کرده بودند انصراف داده‌اند.

مرکز آمار جمعیت ایران را در این تاریخ ۷۷ میلیون و ۵۰۰ هزار نفر اعلام کرد. اسحاق جهانگیری، معاون اول رئیس جمهور، چهارم اسفند ۹۲ در یک گفت‌وگوی تلویزیونی گفت: «بر اساس آخرین آمار، جمعیت ایران حدود ۷۷ میلیون و ۲۰۰ هزار نفر است اما تعداد یارانه‌بگیران در بهمن ماه ۱۷۴ هزار نفر بیشتر از کل جمعیت بوده است.»

به این ترتیب شمار دریافت‌کنندگان یارانه بیش از ۷۵ میلیون نفر و فراتر از آمار رسمی است. عسگراولادی نسبت به عواقب پرداخت یارانه به تمام متقاضیان به دولت هشدار داد.



Translate by Google: English | Français | Deutsch | Español
به اشتراک بگذارید: