کشته شدن پنج نفر در درگيريهای شرق اوکراين
یک عکاس خبرگزاری فرانسه اعلام کرد دستکم پنج نفر در درگیری اوایل روز جمعه بین شبهنظامیان حامی روسیه و نیروهای اوکراینی نزدیک شهر دونتسک در شرق این کشور کشته شدند.
به گزارش خبرگزاری فرانسه از کارلیوکا (اوکراین)، این عکاس اعلام کرد پنج جسد را نزدیک روستای کارلیوکا واقع در شمال غربی دونتسک مشاهده کرده که چهار جسد ظاهرا متعلق به شورشیان و پنجمین جسد احتمالا متعلق به یک نیروی داوطلب وابسته به ارتش اوکراین بوده است.
درگیریها در شرق اوکراین در آستانه انتخابات ریاست جمهوری روز یکشنبه در اوکراین که شبهنظامیان هوادار روسیه وعده دادهاند آن را مختل خواهند کرد، خونبار شده است.
روز پنجشنبه، حملات افراد مسلح جداییطلب در مناطق دونتسک و لوگانسک که تحت کنترل شورشیان است، به کشته شدن در مجموع 18 سرباز اوکراینی منجر شد که بالاترین میزان تلفات ارتش این کشور از زمان آغاز عملیات «مبارزه با تروریسم» علیه شورشیان در اواسط ماه آوریل بود.