به ایران پرس نیوز بپیوندید

آدرس پست الکترونيک [email protected]

ایران‌پرس‌نیوز به هیچ گروه سیاسی وابسته نیست و از هیچ کجا حمایت مالی دریافت نمی‌کند.







خلاصه انگلیسی این خبر را می توانید در زیر ببینید

دوشنبه، 5 خرداد ماه 1393 = 26-05 2014

هلاکت فرمانده ارشد حزب الله در سوریه+عکس

خبرگزاری فارس وابسته به سپاه پاسداران: ساعاتی پیش شهید حاج فوزی ایوب از فرماندهان ارشد حزب الله لبنان و اسیرآزاد شده از زندانهای اشغالگران صهیونیستی در راه دفاع از حریم حضرت زینب (س) به فیض شهادت نائل آمد.

در همین حال سرلشکر فیروزآبادی رئیس ستادکل نیروهای مسلح با اشاره به تلاش آمریکا برای روشن نگه داشتن آتش جنگ در سوریه و نجات معارضان گفت: آمریکا در سوریه خانه‌ای بر روی باد می‌سازد.

از سوی دیگر سفیر فرانسه در سازمان ملل در سخنانی هشدارآمیز گفت: ما در رابطه با سوریه، در یک نقطه بسیار غم انگیز قرار گرفتیم. روند سیاسی کاملاً مسدود شده است. نماینده ویژه دبیرکل سازمان ملل در سوریه، اخضر ابراهیمی قبل از استعفا، اعلام کرده بود که رژیم اسد وارد گفتگو نخواهد شد. بنابراین هیچ مذاکراتی در زمینه سیاسی دیگر وجود ندارد.



aria May 26, 2014 01:43 PM

الان این فرمانده قاتل و همه افراد سپاه که در سوریه سقط شده اند در جهنم هستند و با حافظ اسد ملعون و خمینی لعین محشور میشوند

گزارش یا اعتراض به این نظر


ناشناس May 26, 2014 02:16 PM

به درک و جهنم واصل شد تروریست کثیف ملعون مفت خور

گزارش یا اعتراض به این نظر


Translate by Google: English | Français | Deutsch | Español
به اشتراک بگذارید: