به ایران پرس نیوز بپیوندید

آدرس پست الکترونيک [email protected]

ایران‌پرس‌نیوز به هیچ گروه سیاسی وابسته نیست و از هیچ کجا حمایت مالی دریافت نمی‌کند.







خلاصه انگلیسی این خبر را می توانید در زیر ببینید

چهارشنبه، 21 خرداد ماه 1393 = 11-06 2014

دلواپسان دولت روحانی را تهديد به استيضاح کردند

دیگربان: عضو کميسيون امنيت ملی مجلس با حمله به حسن روحانی و برخی وزرای دولت يازدهم٬ آنها را تهديد به استيضاح کرد.

کريمی‌قدوسی در صحن علنی مجلس گفته «اگر مردم اذن دهند نمايندگان از ظرفيت اصل ۸۹ {استيضاح هيات وزيران} استفاده خواهند کرد.»

وی علت اين استيضاح احتمالی را مواضع چند ماه اخير حسن روحانی٬ وزرای ارشاد٬ اطلاعات و وزارت خارجه اعلام کرده است.

اين نماينده مجلس درباره برخی اظهارنظرهای روحانی گفته «اين‌گونه مواضع موجب غيرت‌زدايی و تسليم در برابر زورگويان تئوريزه خواهد شد.»

وی خطاب به روحانی اظهار کرده «اعتدال آن نيست که عناصر کودتا و فتنه ۸۸ را به مناصب حکومتی بگماريد.»

کريمی‌قدوسی همچنين از روحانی خواسته «از وزير اطلاعات نخواهد وقتش را صرف گزارش‌نويسی و مستندسازی برای مهار نقد نخبگان و رسانه‌های منتقد دولت کند.»

وی خطاب به رئيس جمهوری ايران گفته «منتقدان خود را تحقير و تهديد و آنها را به دادگاه‌ها نکشانيد و ظرفيت خود را بالا ببريد.»

اين نماينده محافظه‌کار با انتقاد از شعار «اعتدال» و نحوه «مذاکرات هسته‌ای» دولت افزوده «اعتدال و مذاکره اگر اطاعت سربازگونه از ولی‌ فقيه نباشد موجب شکست در مقابل سلطه می‌گردد.»

کريمی‌قدوسی همچنين انتقاد‌های تندی متوجه برخی اظهارات علی يونسی دستيار حسن روحانی در امور اقوام کرده و خواستار عزل وی شده است.

وی در بخش ديگری از سخنان خود اکبر هاشمی رفسنجانی٬ ميرحسين موسوی٬ محمد خاتمی و مهدی کروبی را «فتنه‌گرانی» خوانده که سال ۸۸ مقابل «نظام» ايستاده‌اند.



Translate by Google: English | Français | Deutsch | Español
به اشتراک بگذارید: