یک آخوند نظام ولایت فقیه را در عراق سر بریدند
به گزارش افکارنیوز به نقل از شبکه فاکس نیوز؛ ژنرال قاسم سلیمانی، فرمانده سپاه قدس پاسداران بعدازظهر پنج شنبه وارد بغداد شد.
بنابراین گزارش، هم اکنون ۱۵۰ تن از خبره ترین افسران سپاه قدس به همراه سردار سلیمانی در عراق به سر می برند و به دولت مالکی در زمینه مبارزه با داعش مشاوره نظامی می دهند.
این شبکه خبری در ادامه مطرح کرده است که سلیمانی پنجشنبه شب دیداری با نوری المالکی داشته و در این جلسه دو طرف درباره چگونگی رساندن نیروهای بیشتر نظامی از ایران به عراق همفکری کرده اند.
به گفته این شبکه آمریکایی، رژیم ایران اعلام آمادگی کرده که در حدود ۱۰ هزار نیروی نظامی خود را برای مبارزه با گروه داعش به عراق بفرستد.
شهادت فجیع حجت الاسلام و المسلمین سیدرضا بطحایی
تکفیری های داعش یک روحانی شیعه ایرانی ساکن نجف اشرف را در نزدیکی سامرا دستگیر و به طرز فجیعی به شهادت رساندند.
حجت الاسلام و المسلمین سید رضا بطحایی روز پنج شنبه با تصور اینکه امنیت در سامرا برقرار شده است از حرم مطهر خارج تا سامرا را به مقصد نجف اشرف ترک کند که ساعتی بعد در جاده سامرا به کمین نیروهای داعش افتادند .
وی هنگام دستگیری ملبس به لباس روحانیت و در حال مکالمه تلفنی با دوستانش در نجف اشرف بوده است که تکفیریهای داعش تلفن را از وی گرفته و دستگیری او را اعلام میکنند .
تکفیریهای داعش، حجت الاسلام و المسلمین سید رضا بطحایی را پس از دستگیری به طرز فجیعی به شهادت رساندند.