سقوط نخستین شهر شیعی عراق/نگرانی رژیم
به گزارش ایسنا، برخی رسانه ها از تصرف نخستین شهر شیعی به دست داعش خبر دادند. شبکه سیانان به نقل از منابعی در عراق مدعی شده که «داعش» کنترل این شهر واقع در شمال غرب عراق را در اختیار گرفته است.
شبکه اسکای نیوز نیز اعلام کرد گفته می شود افراد مسلح وابسته به گروه دولت عراق و شام موسوم به (داعش) و بعثی ها شهرک تل عفر واقع در شمال غرب عراق را تحت کنترل خود درآوردند.
شهرک تل عفر واقع در استان نینوا است که عصر یکشنبه به تصرف نیروهای داعش درآمد. اکثر ساکنان تل عفر ترکمنهای شیعه هستند و تصرف این منطقه به منزله نخستین منطقه شیعه نشین است که به تصرف اعضای داعش در آمده است.
خبرگزاری رویترز نیز به نقل از شاهدان عینی از شهر تل عفر گزارش داد که افراد مسلح عصر یکشنبه به این شهر که 60 کیلومتری غرب موصل قرار دارد یورش بردند و شدیدا با نیروهای دولتی درگیر شدند.
پیشتر یک مقام نظامی عراقی اعلام کرده بود که پلیس، ارتش و ساکنان تل عفر توانسته بودند مانع از تسلط داعش بر این شهر شوند.
این در حالی است که ساکنان مناطق سنی نشین داخل تل عفر پلیس و نیروهای ارتش را به شلیک خمپارهها به مناطق مسکونی متهم کرده بودند که این امر موجب شد اعضای داعش که خارج از شهرک تل عفر بودند به سمت داخل پیشروی کنند.