خداحافظی ایران با جام در شب صعود نیجریه، آرژانتین، فرانسه و سوئیس
در ادامه این رقابت ها اما امشب تیم های ملی فوتبال آلمان و پرتغال از گروه ششم به ترتیب به مصاف آمریکا و غنا می روند و در بازی های پایانی امشب تیم های کره جنوبی - بلژیک و الجزایر - روسیه با یکدیگر دیدار می کنند تا بدین ترتیب بازی های مرحله گروهی جام بیستم به پایان برسد.
سرویس ورزشی «فردا»- چهاردهمین شب از مرحله گروهی رقابت های جام جهانی با برگزاری 4 مسابقه دیگر پیگیری شد که طی آن تیم های آرژانتین، نیجریه، فرانسه و سوئیس به مرحله یک هشتم نهایی این رقابت ها صعود کردند.
در ادامه این رقابت ها اما امشب تیم های ملی فوتبال آلمان و پرتغال از گروه ششم به ترتیب به مصاف آمریکا و غنا می روند و در بازی های پایانی امشب تیم های کره جنوبی - بلژیک و الجزایر - روسیه با یکدیگر دیدار می کنند تا بدین ترتیب بازی های مرحله گروهی جام بیستم به پایان برسد.
صعود فرانسه و سوئیس
با برگزاری دیدارهای گروه پنجم، رقابت های مرحله گروهی جام جهانی برزیل به مرحله ماقبل پایانی رسید.
تیم ملی فرانسه در سومین دیدار مرحله گروهی خود برابر اکوادور متوقف شد اما به عنوان تیم صدرنشین صعود کرد.
تیمهای فوتبال اکوادور و فرانسه از ساعت 30 دقیقه بامداد امروز (پنجشنبه) در ورزشگاه ماراکانای شهر ریودوژانیرو به مصاف هم رفتند تا سومین دیدار خود را در گروه E برگزار کنند.
این دیدار با تساوی بدون گل به پایان رسید و فرانسه به عنوان صدرنشین از گروه صعود کرد.
تلاش دو تیم در نیمه اول بینتیجه بود و بدون اینکه توپی از خط دروازهها بگذرد دو تیم به رختکن رفتند. در نیمه دوم فرانسه اشتیاق بیتشری برای گلزنی داشت و در دقیقه 47 گریزمن تیر دروازه اکوادور را به لرزه در آورد.
در دقیقه 50 والنسیا بازیکن اکوادور به شکل خطرناکی روی پای دیگنه، بازیکن فرانسه رفت و به همین دلیل با کارت قرمز مستقیم داور از بازی اخراج شد.
در نهایت بازی با تساوی بدون گل به پایان رسید و به این ترتیب فرانسه با 7 امتیاز به عنوان صدرنشین گروه E صعود کرد و در مرحله یک هشتم نهایی باید به مصاف نیجریه، تیم دوم گروه F برود.
در دیگر دیدار این گروه تیم ملی فوتبال سوئیس با برتری قاطع برابر هندوراس حریف آرژانتین در مرحله یک هشتم نهایی شد.
تیمهای سوئیس و هندوراس در آخرین دیدار مرحله گروهی خود از گروه E رقابتهای جام جهانی 2014 برزیل، از ساعت 00:30 به وقت ایران در ورزشگاه آمازونیا شهر مانائوس به مصاف هم رفتند که این دیدار با برتری 3 بر صفر سوئیس خاتمه یافت. هر 3 گل این دیدار را شاقیری مهاجم تیم فوتبال بایرن مونیخ آلمان به ثمر رساند.
در این دیدار و در نیمه نخست شاقیری در دقیقه 6 روی یک ضربه دیدنی از پشت محوطه جریمه گل اول سوئیس را به ثمر رساند. همین بازیکن در دقیقه 31 دومین گل خودش و تیمش را ثبت کرد تا این نیمه با برتری 2 بر صفر سوئیس خاتمه یابد.
در دقیقه 70 و روی یک ضد حمله شاقیری سومین گل سوئیس را زد و هتتریک کرد.
به این برد سوئیس پس از فرانسه با 6 امتیاز تیم دوم گروه E شد و در مرحله یک هشتم نهایی باید با آرژانتین دیدار کند.