به ایران پرس نیوز بپیوندید

آدرس پست الکترونيک [email protected]

ایران‌پرس‌نیوز به هیچ گروه سیاسی وابسته نیست و از هیچ کجا حمایت مالی دریافت نمی‌کند.







خلاصه انگلیسی این خبر را می توانید در زیر ببینید

شنبه، 7 تیر ماه 1393 = 28-06 2014

گزارش محرمانه سازمان ملل علیه رژیم ایران

رادیو فرانسه: بازرسان سازمان ملل با انتشار گزارشی محرمانه که نسخه ای از آن در اختیار رویترز قرار گرفته اظهار داشته اند که سلاح های ضبط شده توسط ارتش اسرائیل در دریای سرخ متعلق به جمهوری اسلامی ایران بوده و از سوی این کشور به مقصد سودان ارسال شده بودند.

بر اساس گزارش محرمانۀ یک گروه از کارشناسان سازمان ملل محموله ای نظامی که سال گذشته نیروی دریایی اسرائیل در نزدیکی آبهای سودان کشف و توقیف کرد متعلق به جمهوری اسلامی ایران بوده است.

گزارش چهارده صفحه ای کارشناسان سازمان ملل تصریح می کند که محمولۀ سلاح های ایرانی که در دریای سرخ توسط ارتش اسرائیل کشف و ضبط شد از سوی ایران به مقصد سودان ارسال شده بود.

بازرسان سازمان ملل در گزارش خود همچنین تصریح کرده اند که کشتی ایرانی ضبط شده توسط دولت اسرائیل حامل بیست کانتینر سلاح و مهمات نظامی بوده است.

پیش از این اسرائیل مدعی شده بود که مقصد اصلی کشتی حامل سلاح های ایران نوار غزه بوده و حکومت تهران این محموله را برای سازمان حماس در نوار غزه ارسال کرده بود.

کارشناسان سازمان ملل در مورد ادعای دولت اسرائیل اظهار نظر نکرده اند، اما، منابع دیپلماتیک و اطلاعاتی غرب پیش از این گفته بودند که جمهوری اسلامی ایران در گذشته از بنادر سودان برای ارسال اسلحه به آفریقا استفاده کرده است.

کارشناسان سازمان ملل اقدام جمهوری اسلامی ایران را نقض قطعنامه 1747 شورای امنیت سازمان ملل دانسته اند که به موجب آنها رژیم ایران مجاز به صدور اسلحه نیست.



masoud June 28, 2014 10:51 PM

این گزارشات را بذارن در کوزه آبش را بخورن فعلا که مراسم عقد کنان پدر خوانده تروریسم در دنیا شما بخوانید ملاها با حاج حسین اوباماست فراموش کرده که اینها چه جانورهای هستن یا اینکه ارباب بی مروت دنیا خودش را به خواب زده تازه روزنامه گاردین هم شده سخنگوی ملت در خواب ایران که بله ایرانیها طرفدار دخالت در عراق هستن خلاصه فکر کنم خوب خوابی دیدن خیرباشه

گزارش یا اعتراض به این نظر


Translate by Google: English | Français | Deutsch | Español
به اشتراک بگذارید: