به ایران پرس نیوز بپیوندید

آدرس پست الکترونيک [email protected]

ایران‌پرس‌نیوز به هیچ گروه سیاسی وابسته نیست و از هیچ کجا حمایت مالی دریافت نمی‌کند.







خلاصه انگلیسی این خبر را می توانید در زیر ببینید

چهارشنبه، 11 تیر ماه 1393 = 02-07 2014

بلژیک حریف آرژانتین شد - آمریکا با جام وداع کرد

به گزارش جام نیوز،‌ در آخرین دیدار مرحله یک هشتم نهایی جام جهانی 2014 برزیل، بلژیک و آمریکا از ساعت 30 دقیقه بامداد امروز به مصاف یکدیگر رفتند این دیدار در ورزشگاه فونته ناوا برگزار شد.

طی 90 دقیقه ابتدایی بلژیک تیم برتر میدان بود و این تیم بارها تا آستانه فروپاشی دروزاه آمریکا پیش رفت اما هربار بی دقتی مهاجمان بلژیک و یا واکنش ها‌ی خوب تیم هاوارد شاگردان ویلموتس را از رسیدن به هدفشان نا موفق گذاشت.

با شروع وقت‌های اضافه حملات بلژیک ادامه پیدا کرد تا اینکه در دقیقه 93 شوت دی‌بروین قفل دروازه آمریکا را گشود.

در ادامه آمریکا برای رسیدن به گل تساوی حملاتی را روی دروازه حریف خود تدارک دید اما بازهم تیم بلژیک مسلط بر توپ و میدان بود و با پاس کاری‌های دقیق مالکیت توپ را در اختیار می‌گرفتند.

دقیقه 104 لوکاکو روی پاس دی‌بروین در موقعیتی خوب قرار گرفت که شوت دقیق این بازیکن برای بار دوم دروازه آمریکا را باز کرد.

در نیمه دوم وقت‌های اضافه آمریکا خیلی زود و در دقیقه 107 به گل رسید. گرین توپ ارسال را با بدون مکث با یک شوت دقیق وارد دروازه بلژیک کرد تا امید‌های شاگردان یورگن کلینزمن زنده شود.

در ادامه بازی آمریکا حملات زیادی را روی دروازه بلژیک تدارک دید و بارها تا آستانه فروپاشی دروازه حریف خود پیش رفت.

در نهایت بازی با پیروزی 2 بر یک بلژیک به پایان رسید تا این تیم در مرحله یک چهارم نهایی حریف آرژانتین شود.

قضاوت این دیدار بر عهده هایمودی الجزایری است. او در نیمه اول به کَمِرون از آمریکا و کمپانی از بلژیک کارت زرد نشان داد.



Translate by Google: English | Français | Deutsch | Español
به اشتراک بگذارید: