به گزارش خبرگزاری فرانسه از سلیمانیه، یک مقام کرد عراقی امروز اعلام کرد جنگجویان کرد عراق، سوریه و ترکیه حمله گسترده ای را علیه نیروهای داعش در شهر موصل در شمال عراق شروع کردند.
این مقام کرد عراقی افزود ما تاکتیک های خود را از تدافعی به تهاجمی تغییر داده ایم.
شبکه تلویزیونی العراقیه نیز امروز از آزادی بخشی از شهر موصل خبر داد و گفت نیروهای پیشمرگه یک حمله ناگهانی به نیروهای داعش در منطقه الشلالات در موصل انجام دادند و آنها را وادار به فرار کردند.
نیروهای پیشمرگه همچنین توانستند آکادمی پلیس و محله "القاهره" در موصل را آزاد کنند.
به گفته منابع عراقی، حدود 300 تن از زندانیان عراقی که در بند نیروهای داعش بودند، توانستند از زندان فرارکنند.
مقام های ارشد کردستان عراق پیش تر گفته بودند که نیروهای پیشمرگه قصد حمله به نیروهای داعش در شمال عراق را دارند و در این زمینه از آمریکا درخواست حمایت تسلیحاتی کرده اند.
www.youtube.com/watch?v=dmFMoPTmOKA
با استفاده از لینک زیر می توانید ویدیوی مزبور را دانلود کرده و به اشتراک بگذارید.
برای دانلود این ویدیو از سایت ایران پرس نیوز خارج میشوید.
DOWNLOAD
aro
August 6, 2014 10:40 PM
سلام ، این کلیپها حداقل مال دو هفته قبل اند ، الان کلیپهای جدید در یوتیوب فراوانند و پیشمرگها به موسل هم رسیده اند ، اگر میخواهید برایتان بفرستم ، متاسفم واقعا، شما بعنوان این سایت بایستی خیلی بیشتر از اینها به حمله اعراب به کردها میپرداختید