به ایران پرس نیوز بپیوندید

آدرس پست الکترونيک [email protected]

ایران‌پرس‌نیوز به هیچ گروه سیاسی وابسته نیست و از هیچ کجا حمایت مالی دریافت نمی‌کند.







خلاصه انگلیسی این خبر را می توانید در زیر ببینید

پنجشنبه، 16 مرداد ماه 1393 = 07-08 2014

حمله شدید روحانی به باند ولایت: نفت‌ها را بردند

دیگربان: حسن روحانی در واکنش به پرونده «رانت ۶۵۰ میلیون یورویی» گفت کسی نمی‌تواند دولت «پاک» وی را «لکه‌دار» کند و «دروغ‌ها» درباره این پرونده برای پوشاندن «رسوایی‌ها» و «فساد‌های» سال گذشته است.

به گزارش ایرنا٬ آقای روحانی این مطلب را روز پنجشنبه (۱۶ امرداد) در جلسه شورای اداری استان چهار محال و بختیاری مطرح کرده است.

وی بی‌آنکه به نام احمد توکلی اشاره کند٬ افزوده «عده‌ای دولت را به رانت خوری متهم می‌کنند٬ مگر بعضی‌ها می‌توانند این دولت پاک را لکه‌دار کنند.»

رئیس دولت یازدهم اضافه کرده «فساد سال‌های گذشته {دولت محمود احمدی‌نژاد} را با سروصدا نمی‌توان شست و به این مسایل باید جواب داده شود.»

روحانی در بخش دیگری از سخنان خود از «رانت ۶۵۰ میلیون یورویی» به عنوان اقدام «شجاعانه» یک وزارت‌خانه در اعتماد به فردی برای ترخیص کشتی‌های ایران یاد کرده است.

احمد توکلی و سایت «الف» اردیبهشت ماه امسال از ارائه یک «رانت ۶۵۰ میلیون یورویی» در مهر ماه سال ۹۲ از سوی دولت روحانی به یکی از «واردکنندگان نهاده‌های دامی» خبر داده بودند.

توکلی که این پرونده را پیگیری کرده اوایل امرداد نیز در نامه‌ای خطاب به حسن روحانی نوشت «این همه اصرار در دفاع از رانت بخشی و رانت‌خواری، برای دولت شائبه ایجاد می‌کند.»

این پرونده نخستین و جنجالی‌ترین پرونده اقتصادی مطرح شده در دولت یازدهم است که روحانی پس از ماه‌ها سکوت در خصوص آن موضع‌گیری تند و تیزی کرده است.

روحانی اخبار٬ گزارش‌ها و احکام صادر شده درباره این پرونده را «شایعه‌ای» بیش ندانسته و گفته «نباید به هر شایعه‌ای اعتماد کرد، یک نفر در گوشه‌ای حرفی می‌زند آن حرف ناصواب مدام تکرار می‌شود.»

وی در بخش دیگری از سخنان خود با انتقاد از عملکرد دولت احمدی‌نژاد در دور زدن تحریم‌ها گفته «نفت‌ها را به یک عده دادند. چه کسی این وسط دور زده شد، ملت ایران را دور زدند، نفت‌ها را بردند.»

رئیس قوه مجریه اضافه کرده «این بازی‌هایی که برخی در می‌آورند و دروغ‌هایی که می‌زنند فلان جا رانت شد، برای این موضوع است که آن رسوایی‌ها پوشیده شود.»



Mohamad August 7, 2014 10:54 PM

دزد بازاریه که نگو و نپرس ماهی ز کله گندد نی ز دم، وقتی کله خر خمینی دجال این نظام را پایه گذاشت اساس را بر همین گذاشت دیگر از پس مانده هایش چه انتظاری هست اقتصاد مال خر است فهمیدیم مقصود چی بود

گزارش یا اعتراض به این نظر


beba August 9, 2014 10:35 AM

اقا دکتر کلید ساز داست میگه کجایی این دولت ۶۵۰ میلیون یورویی رانت خوار نوجه محمدخاتمی و رفسنجانی لکه دار است و خلافکار؟؟؟! ! این دولت مثل اب کر کاملا تمیز است و چون اصلاح طلب است و در اطلاح طلبان اصلا نه دزدی است نه رانت خواری و اختلاس کارهای خلاف مخصوص محافظه کارن است و بس و اقای دکتر کلید ساز دیروز اعلام کردند که ایران به میمنت شکوفایی اقتصادی از رکود کاملا خارج شد ؟؟؟؟؟! ! ! و رونق اقتصادی با سرعت در حال جلو رفتن است که مردم در بلاترین رفاه و از لحاظ معیشت در بالاترین وضعیت رسیده اند که سایت محترم وابسته به حسن روحانی یعنی ایران پرس نیوز ان را اعلام نکرده است ! ! !

گزارش یا اعتراض به این نظر


Translate by Google: English | Français | Deutsch | Español
به اشتراک بگذارید: