به ایران پرس نیوز بپیوندید

آدرس پست الکترونيک [email protected]

ایران‌پرس‌نیوز به هیچ گروه سیاسی وابسته نیست و از هیچ کجا حمایت مالی دریافت نمی‌کند.







خلاصه انگلیسی این خبر را می توانید در زیر ببینید

پنجشنبه، 16 مرداد ماه 1393 = 07-08 2014

محاكمه غيرعلنی عاملان قتل مقام حکومتی

روزنامه اعتماد: آشنايان خانوادگي كه سال گذشته پس از كشاندن معاون سابق وزير صنعت به خيابان گلبرگ او را با شليك گلوله به قتل رسانده بودند، به صورت غيرعلني محاكمه شدند.

جسد صفدر رحمت‌آبادي ساعت 4:20 يكشنبه 19 آبان سال گذشته در خودرويش در خيابان گلبرگ كشف شد. عامل جنايت با شليك دو گلوله به سر معاون وزير صنعت او را به قتل رسانده بود. بررسي صحنه جنايت نشان مي‌داد، قاتل در داخل خودرو نشسته و به سوي قرباني شليك كرده بود.

در ادامه تيمي از كارآگاهان پليس آگاهي تحقيقات در اين زمينه را آغاز كرده و با رديابي‌هاي خود به يكي از بستگان پدري مقتول ظنين شده و او را همراه همسرش در شرق تهران دستگير كردند. متهمان در بازجويي‌هاي اوليه منكر هرگونه جنايتي شدند.

مرد جوان در ادامه لب به اعتراف گشود و به كارآگاهان گفت: مرحوم رحمت آبادي از بستگان پدري‌ام بود. من و همسرم ?? سال قبل پس از ازدواج به تهران آمده و در شرق تهران ساكن شديم. از چندي قبل با مقتول اختلافاتي داشتم و به دنبال راهي براي انتقام بودم. روز حادثه با تهيه اسلحه از همسرم خواستم كه با مرحوم رحمت‌آبادي قرار بگذارد. حدود ساعت هشت شب به محل قرار در خيابان گلبرگ رسيديم. همسرم روي صندلي جلوي خودرو نشست و من پشت سر مقتول نشستم. پس از كمي صحبت اسلحه را به سمت سر مقتول گرفته و دو گلوله شليك كردم. به خاطر سر و صداي خيابان كسي متوجه شليك نشد. سريع از ماشين پياده شده و به خانه بازگشتيم كه قبل از فرار ماموران ما را دستگير كردند.

زن جوان نيز با تاييد اعترافات همسرش گفت: شوهرم از من خواست با مرحوم رحمت آبادي تماس گرفته و از او بخواهم براي حل مشكلي كه دارم قراري بگذارد. مقتول نيز براي حل مشكل ما و بدون اطلاع از نقشه شوهرم در محل قرار حاضر شد. همسرم به خاطر اختلافاتي كه با مقتول داشت مرا وارد اين جنايت كرد. شنيده‌ها از شب وقوع قتل حاكي است كه قاتل هنگام سوار شدن به ماشين مقتول با وجود مرد بودن چادر سياه به سر كرده و بر صندلي عقب ماشين نشسته تا مقتول متوجه هويت او نشود. با تكميل تحقيقات و بازسازي صحنه قتل، پرونده با صدور كيفرخواست به دادگاه كيفري استان تهران فرستاده شد. در اين پرونده مرد جنايتكار به اتهام قتل، حمل و نگهداري اسلحه و همسرش به اتهام معاونت در قتل محاكمه مي‌شوند.

رييس شعبه ?? دادگاه كيفري استان تهران، پس از بررسي پرونده و با توجه به اينكه ابلاغ قرار صورت نگرفته بود، پرونده را براي رفع نقص به دادسرا بازگرداند. پس از رفع نواقص، پرونده دوباره به دادگاه بازگشت.

صبح ديروز جلسه محاكمه متهمان به رياست قاضي عبداللهي برگزار شد كه در ابتداي جلسه قضات شور كرده و تصميم گرفتند جلسه دادگاه به صورت غيرعلني برگزار شود. در ابتداي جلسه نماينده دادستان به تشريح كيفرخواست پرداخت و براي متهمان تقاضاي مجازات قانوني كرد. سپس اولياي دم در جايگاه حاضر شده و خواستار قصاص قاتل شدند. متهمان نيز به دفاع در برابر اتهامات خود پرداختند. پس از آخرين دفاعيات متهمان و وكيل آنها، قضات دادگاه براي صدور حكم وارد شور شدند.



Translate by Google: English | Français | Deutsch | Español
به اشتراک بگذارید: