به ایران پرس نیوز بپیوندید

آدرس پست الکترونيک [email protected]

ایران‌پرس‌نیوز به هیچ گروه سیاسی وابسته نیست و از هیچ کجا حمایت مالی دریافت نمی‌کند.







خلاصه انگلیسی این خبر را می توانید در زیر ببینید

دوشنبه، 20 مرداد ماه 1393 = 11-08 2014

ادعای دستگیری فرد مرتبط با داعش در یزد

سایت دانا: با افزایش تحرکات تروریست ها در منطقه به ویژه عراق، اعضای این گروه ها بیکار ننشسته و در ایران هم برای گروه های خود تبلیغ و حتی عضوگیری هم می کنند.

یک منبع آگاه در این خصوص از دستگیری یک تبعه افغانی غیرمجاز در یزد خبر داد.

وی گفت: این فرد بیش از 8 سال با طالبان افغانستان همکاری داشته و در کارنامه خود سابقه گروگان‌گیری هم داشته است. این عضو طالبان آموزش های نظامی خود را طی چند سال گذشته در مشهد دیده است و تاکنون مبالغی را جهت کمک به طالبان به حسابی خاص از آنها واریز می کرده است.



سیامک شوروی August 11, 2014 03:29 PM

با درود!
روشنتر از این میتوان گفت؟ یک بار دیگر بخوانیم:
”یک منبع آگاه در این خصوص از دستگیری یک تبعه افغانی غیرمجاز در یزد خبر داد وی گفت: این عضو طالبان آموزش های نظامی خود را طی چند سال گذشته در مشهد دیده است و تاکنون مبالغی را جهت کمک به طالبان ”
از این گفته ها کاملا روشن است که آموزش نظامی طالبان در سالهای گذشته در مشهد انجام میگرفته است آنچه که سران رژیم همیشه کتمان مینمودند
با درود دوباره
سیامک شوروی

گزارش یا اعتراض به این نظر


Translate by Google: English | Français | Deutsch | Español
به اشتراک بگذارید: