به ایران پرس نیوز بپیوندید

آدرس پست الکترونيک [email protected]

ایران‌پرس‌نیوز به هیچ گروه سیاسی وابسته نیست و از هیچ کجا حمایت مالی دریافت نمی‌کند.







خلاصه انگلیسی این خبر را می توانید در زیر ببینید

شنبه، 25 مرداد ماه 1393 = 16-08 2014

وزارت ارشاد؛ رضایت رهبر مهم است نه مردم

محمد حسینی٬ وزیر ارشاد دولت گذشته گفته علی جنتی٬ وزیر ارشاد نتوانسته رضایت رهبر را جلب کند. وی این اظهارات را در گفتگو با ماهنامه ۴۲ بیان کرده است.

به گزارش دیگربان، محمد حسینی٬ گفته {در حال حاضر} به اسم اینکه چتر حمایت باید برسر همگان باشد کم کم حمایت از نیروهای متدین کم رنگ می‌شود و در مواردی کسانی مورد توجه قرار می‌گیرند که موضع گیری‌هایشان علیه نظام مشخص است.

وی افزود: فراهم کردن زمینه برای هنرمندی که به نظام اسلامی، امام، رهبری و ارزش‌های اسلامی جسارت کرده است چه معنایی دارد؟ دعوت از فیلم سازی که سال‌ها در خارج از کشور است و دل در گرو فرهنگ غرب دارد چه افتخاری محسوب می‌شود؟

حسینی گفت: اجرای بعضی از تئاتر‌ها که در آن شئونات اخلاقی و اعتقادی جامعه نادیده گرفته می‌شود چه خدمتی به تعالی فرهنگ است؟ چاپ برخی کتاب‌ها که موجب توجیهات و عذرخواهی بعدی شود چه کمکی به ارتقاء اندیشه در کشور است؟

وزیر ارشاد دولت احمدی نژاد افزود: {علی جنتی} وزیری {است} که تاکنون نتوانسته و یا نخواسته رضایت رهبری و نیروهای متدین را در حوزه فرهنگ جلب کند.



masoud August 17, 2014 08:39 AM

مژده به امت همیشه در صحنه که به روباهه بنفش امید بستن اینجاست که یکبار دیگر کلاه گشاد سرتون رفت باشد که ۳ سال دیگه به صف بشین برای رای دادن

گزارش یا اعتراض به این نظر


Translate by Google: English | Français | Deutsch | Español
به اشتراک بگذارید: