به ایران پرس نیوز بپیوندید

آدرس پست الکترونيک [email protected]

ایران‌پرس‌نیوز به هیچ گروه سیاسی وابسته نیست و از هیچ کجا حمایت مالی دریافت نمی‌کند.







خلاصه انگلیسی این خبر را می توانید در زیر ببینید

دوشنبه، 3 شهریور ماه 1393 = 25-08 2014

زلزله کاليفرنيا خسارات زيادی به اماکن تاريخی زد

زمين لرزه شديد در سانفرانسيسکو ، خسارات زيادي به اماکن تاريخي زد

زمین لرزه شدید روز یکشنبه در ایالت کالیفرنیای آمریکا، خسارات زیادی به ساختمانها، خانه های مسکونی و اماکن تاریخی زد.

مسئولان محلی در شمال شهر سانفرانسیسکو اعلام کردند زمین لرزه شدید سحرگاهی باعث خسارات زیاد، قطع راههای ارتباطی ، انفجار خطوط گاز، قطع جریان آب شرب مردم و زخمی شدن شمار زیادی از ساکنان محلی و تخریب برخی ساختمانهای تاریخی شد.

از سوی دیگر وقوع چندین پس لرزه با قدرت سه ونیم و حتی پنج ریشتر نیز باعث وحشت و هراس مردم شد.


دهها زخمی و وضعیت فوق العاده

به گزارش سی ان ان، در پی زلزله ی شش ریشتری در شمال ایالت کالیفرنیا، جری براون فرماندار این ایالت وضعیت فوق العاده اعلام کرد.

این زلزله تقریبا نه ساعت پیش رخ داد که زمان وقوع آن ساعت سه و بیست دقیقه ی بامداد به وقت محلی بود. مرکز این زلزله شش کیلومتری شهر ناپا و پنجاه مایلی سانفرانسیسکو اعلام شده است.

دست کم نود نفر بر اثر این زمین لرزه آسیب دیدند که آسیب دیدگی اکثر آنها سطحی است. حال سه نفر از آسیب دیدگان وخیم است.

در پی این زلزله آتش سوزی هم رخ داد و آتش نشانان بلافاصله وارد عمل شدند تا آن را مهار کنند. پنج خانه سیار بر اثر آتش سوزی ها ویران شد.


گزارش قبلی

به گزارش خبرگزاری فرانسه سانفرانسیسکو، موسسه زمین شناسی آمریکا اعلام کرد زلزله ای به بزرگی 6 درجه صبح روز یکشنبه شمال کالیفرنیا را لرزاند که هنوز گزارشی درباره تلفات یا خسارات جدی احتمالی آن مخابره نشده است.

موسسه زمین شناسی آمریکا اعلام کرد این زمین لرزه در ساعت 3 و 20 دقیقه بامداد (10 و 20 دقیقه به وقت گرینویچ) در نزدیکی منطقه آمریکن کانیون در چهل مایلی شمال شرقی سانفرانسیسکو رخ داد.

این موسسه احتمال تلفات در این زمین لرزه را ضعیف دانست اما درباره خسارات احتمالی وضع آماده باش نارنجی اعلام کرد که به معنای آن است که احتمال خسارات سنگین وجود دارد و دامنه فاجعه به صورت بالقوه گسترده خواهد بود.

همچنین 30 دقیقه پس از این زمین لرزه ، یک پس لرزه به بزرگی 2.6 درجه رخ داد.

یک کارشناس موسسه زمین شناسی آمریکا گفت احتمال وقوع پس لرزه هایی به بزرگی 5 درجه در هفته آینده وجود دارد.

بنا بر اعلام شرکت برق و گاز پاسیفیک ، برق بیش از 28 هزار خانوار در ناپا ، در شش مایلی کانون زمین لرزه ، و نیز شهرهای بزرگ و کوچک در این منطقه قطع شده است.

این شرکت اعلام کرد کارکنان خود را برای ارزیابی خسارات احتمالی و برقراری دوباره برق اعزام کرده است و طبق برآوردها جریان برق تا چند ساعت آینده مجددا برقرار خواهد شد.




Translate by Google: English | Français | Deutsch | Español
به اشتراک بگذارید: