دولت روحانی از خط قرمز نظام عبور کرده
دیگربان: جواد کریمی قدوسی٬ نماینده مجلس گفته دولت حسن روحانی در یک سال گذشته وقت خود را صرف «مذاکرات بینتیجه هستهای» کرده و در حوزه سیاست داخلی نیز از «خط قرمز» نظام عبور کرده است.
آقای کریمی قدوسی به سایت «صبح توس» گفته نتیجه مذاکرات هستهای یک سال اخیر دولت یازدهم با گروه ۱+۵ نتیجهای جز «تشدید تحریمها، تحقیر و تهدید نداشته است.»
وی دستاوردهای یکساله دولت در زمینه فرهنگی را «ناچیز» دانسته و افزوده طی این مدت «بسیاری از مبانی فرهنگی مورد هجمه قرار گرفته و موجبات نگرانی عمیق رهبر شده است.»
این نماینده مجلس درباره عملکرد دولت در زمینه سیاست داخلی هم گفته «در این حوزه٬ دولت از خط قرمزهای نظام عبور کرد، رخنه و شکاف سیاسی را افزایش داده است.»
به گفته وی در یک سال اخیر «عناصر بسیاری از فتنه در منصبهای دولتی، وزارتخانهها، استانداریها، فرمانداریها و… به کار گرفته شد و این مسئله عبور از خط قرمزها و زیر پا گذاشتن شعار اعتدال بود.»
این نماینده محافظهکار مجلس درباره عملکرد اجتماعی دولت روحانی هم اظهار کرده «متأسفانه وحدت اجتماعی در این یک سال از ناحیه دستیار ویژه رئیس جمهور مورد تهدید قرار گرفته است.»
کریمی قدوسی افزوده علی یونسی «با سفر به استانها و تحریک برخی از مسائل درونی و جریانات مذهبی به صورت کاملا غیر قانونی و خارج از حتی عرف دینی و ملی موضعگیری کرده است.»
گروهی از محافظهکاران تندرو در یک سال گذشته انتقادها و حملات تندی متوجه عملکرد دولت یازدهم کردهاند.
براساس برخی گزارشها چند وزیر کابینه روحانی هم در صف استیضاح قرار دارند.