اعتیاد دختران به تلفن همراه بیشتر است یا پسران
هفته نامه جهانبین در آخرین شماره خود با مطلبی با عنوان ˈاعتیاد دختران به تلفن همراه دو برابر پسرانˈ به تحلیل و بررسی کاربرد استفاده از تلفن همراه بین جوانان پرداخته است.
در این مطلب به نقل از یک متخصص علوم رفتاری می افزاید: ۸۰ درصد از تلفن های همراه در دست افرادی است که استفاد شغلی نداشته و فقط برای گفت وگوهای روزانه، ارسال پیامک های دوستانه، ارسال جوک، بازی و ورود به شبکه های اجتماعی است و در این میان سهم دختران دو برابر پسران است.
این مطلب ادامه می دهد: ۶۰ درصد دختران مورد پژوهش از گوشی های همراه خود برای ورود به شبکه های اجتماعی و بازی استفاده می کنند و ۳۰ درصد این افراد با اتمام شارژ گوشی خود دچار استرس می شوند.
در ادامه این مطلب اضافه شده است: در شرایطی که با ضعف فرهنگ استفاده از تلفن همراه روبه رو هستیم، آموزش نحوه کاربرد صحیح تلفن همراه توسط رسانه ها یا آموزش و پرورش در صرفه جویی وقت جوانان و استفاده بهینه از عمر آنان موثر است.