به ایران پرس نیوز بپیوندید

آدرس پست الکترونيک [email protected]

ایران‌پرس‌نیوز به هیچ گروه سیاسی وابسته نیست و از هیچ کجا حمایت مالی دریافت نمی‌کند.







خلاصه انگلیسی این خبر را می توانید در زیر ببینید

شنبه، 5 مهر ماه 1393 = 27-09 2014

احضار ۱۰۰ نفر به دلیل احتمال تجمع آبی

ایسکانیوز: حدود 100 نفر از اهالی استان چهار محال و بختیاری به علت احتمال شرکت در تجمع بدون مجوزی درباره پروژه‌های انتقال آب، به یکی از نهادهای امنیتی این استان احضار شدند.

در روزهای اخیر فراخوان‌هایی در شبکه‌های اجتماعی برای شرکت مخالفان طرح‌های انتقال آب از استان چهار محال و بختیاری به سایر مناطق منتشر شده بود. این افراد قرار بود در جریان برنامه عمومی پیاده‌روی در شهرکرد به مناسبت هفته دفاع مقدس شعارهایی هم در مخالفت‌شان با پروژه‌های انتقال آب سر بدهند که با مخالفت نهادهای رسمی از انجام این کار خودداری کردند.

تعدادی از فعالان شناخته شده محیط زیستی استان نیز در میان احضار شدگان بوده‌اند اما احضارها با دستگیری افراد همراه نبوده است.

منتقدان طرح‌های انتقال آب می‌گویند تونل گلاب 2 و بهشت آباد در استان چهار محال و بختیاری اثرات مخربی روی محیط زیست کشور خواهد داشت. کارشناسان محیط زیست نیز پیشتر مخالفت خود را یا این طرح‌ها اعلام کرده‌اند.



Translate by Google: English | Français | Deutsch | Español
به اشتراک بگذارید: