به ایران پرس نیوز بپیوندید

آدرس پست الکترونيک [email protected]

ایران‌پرس‌نیوز به هیچ گروه سیاسی وابسته نیست و از هیچ کجا حمایت مالی دریافت نمی‌کند.







خلاصه انگلیسی این خبر را می توانید در زیر ببینید

سه شنبه، 22 مهر ماه 1393 = 14-10 2014

استفاده داعش از سلاح شیمیایی در کوبانی؟

تصاویر جدید از اجساد نیروهای کرد نشان می‌دهد که شبه‌نظامیان داعش در شهر کوبانی از سلاح شیمیایی علیه این نیروها استفاده کرده‌اند.

به گزارش ایسنا به نقل از روزنامه اورشلیم پست، افراط گرایان داعش اوایل ماه ژوئیه سال جاری میلادی از سلاح‌های شیمیایی علیه نیروهای کرد استفاده کرده‌اند.

نیسان احمد، وزیر بهداشت دولت محلی کوبانی اظهار داشت: اجساد سه نیروی کرد کشته شده در نبرد با داعش اصلا گلوله نخوردند بلکه لکه‌های سفید و سوختگی‌هایی روی بدن آنها بود که هیچگونه خونریزی و جای زخمی نداشت.

بنا به گفته کارشناسان اسرائیلی، این عکس‌ها نشان می‌دهند که ماده‌ای شیمیایی به نام خردل احتمالا توسط شبه‌نظامیان داعش مورد استفاده قرار گرفته است.

گزارش شده داعش پس از آنکه تاسیساتی را در شمال‌ غرب عراق تصرف کرد به سلاح‌های شیمیایی دست پیدا کرده است.



Translate by Google: English | Français | Deutsch | Español
به اشتراک بگذارید: