خبر بد فرمانده آمریکايی برای اسد و همدستش
فرمانده نیروهای ائتلاف در عراق و سوریه گفت: ارتش آمریکا آموزش نیروهای مخالف میانه روی سوری را به عهده گرفت.
ژنرال جان آلن در یک کنفرانس مطبوعاتی در واشنگتن گفت: بسیاری از اعضای ائتلاف ابراز تمایل کردهاند که در عملیات نظامی علیه داعش شرکت کنند.
وی افزود: تنها اقدام نظامی برای مواجهه با داعش کافی نیست، هفته آینده به کشورهای خلیج فارس سفر خواهم کرد، ما باید منابع مالی داعش را هم از بین ببریم.
فرمانده نیروهای ائتلاف در عراق و سوریه در ادامه گفت: یک تیم آمریکایی عملیات آموزش نیروهای اپوزیسیون میانهروی سوری را به عهده گرفته است.
این در حالیست که وزير خارجه انگليس پیش تر گفته بود که هدف نهايی ائتلاف ضد داعش، تغيير حكومت سوريه است.
از سوی دیگر رئیس ستاد مشترک ارتش آمریکا از اعلام تعهد سایر کشورهای عضو ائتلاف ضد داعش برای آموزش نیروهای عراقی خبر داد و گفت: داعش یک تهدید برای امنیت ملی آمریکا است و احتمال مداخله زمینی علیه این گروه تروریستی وجود دارد.