به ایران پرس نیوز بپیوندید

آدرس پست الکترونيک [email protected]

ایران‌پرس‌نیوز به هیچ گروه سیاسی وابسته نیست و از هیچ کجا حمایت مالی دریافت نمی‌کند.







خلاصه انگلیسی این خبر را می توانید در زیر ببینید

پنجشنبه، 24 مهر ماه 1393 = 16-10 2014

اعتراف صریح رژیم به دخالت در کشورهای منطقه

آخوند علی سعیدی٬ نماینده علی خامنه‌ای در سپاه از یمن٬ عراق٬ بحرین٬ آمریکای لاتین٬ لبنان و سواحل مدیترانه به عنوان «عمق استراتژیک» جمهوری اسلامی نام برده است.

به گزارش دیگربان، سعیدی با تائید دخالت جمهوری اسلامی در وقایع یمن٬ بحرین و عراق گفته باید این دامنه نفوذ به اطلاع مردم ایران رسانده شود چرا که این اطلاع‌رسانی در روحیه جامعه تاثیر‌گذار است.

نماینده ولی فقیه در سپاه پاسداران از آمریکا٬ بریتانیا٬ ترکیه٬ عربستان و قطر به عنوان مروجان سه نوع اسلام «تکفیری»٬ «وهابی» و «سکولاریستی» نام برده است.

به گفته وی بریتانیا از شبکه‌های ماهواره‌ای «تندرو» شیعی در ایران حمایت می‌کرد که مقام‌های جمهوری اسلامی مانع ادامه این فعالیت‌ها شدند.

اختلاف جمهوری اسلامی با بسیاری از کشور‌های مسلمان منطقه به خصوص عربستان در پی تحولات چند سال اخیر جهان اسلام رو به افزایش است.

جمهوری اسلامی و عربستان در این سال‌ها یکدیگر را متهم به دخالت در امور داخلی برخی از کشور‌های اسلامی می‌کنند.



Translate by Google: English | Français | Deutsch | Español
به اشتراک بگذارید: