به ایران پرس نیوز بپیوندید

آدرس پست الکترونيک [email protected]

ایران‌پرس‌نیوز به هیچ گروه سیاسی وابسته نیست و از هیچ کجا حمایت مالی دریافت نمی‌کند.







خلاصه انگلیسی این خبر را می توانید در زیر ببینید

سه شنبه، 20 آبان ماه 1393 = 11-11 2014

بازار ارز در انتظار شفاف شدن نتایج مذاکرات

دنیای اقتصاد: دیروز قیمت دلار برای دومین روز متوالی کاهش یافت. فعالان بازار کاهش حجم خرید و فروش دلار و قرار گرفتن بازار در حالت انتظار را عامل اصلی افت جزئی قیمت در دو روز گذشته دانسته‌اند. همچنین دیروز قیمت سکه برای اولین بار در هفته جاری کاهش یافت و سکه بار دیگر وارد کانال ۹۰۰ هزار تومان شد.

در شروع کار بازار دیروز نرخ فروش دلار بر تابلوی اکثر صرافی‌ها ۳۲۵۵ تومان درج شد که تغییر و نوسانی نسبت به روز پیشین نداشت. در حوالی ساعت ۱۲ و ۳۰ دقیقه، نرخ فروش این ارز تا ۳۲۵۳ تومان پایین آمد. در ادامه بازار دلار افت جزئی دیگری کرد و در ساعت ۱۳ قیمت دلار به ۳۲۵۰ تومان رسید که کاهشی ۵ تومانی نسبت به روز یکشنبه داشت.

نکته قابل توجه در مورد بازار دیروز اختلاف نرخ فروش بین فعالان غیررسمی مناطق مختلف بود. روز قبل درحالی‌که بین معامله‌گران محدوده پاساژ افشار دلار با قیمت ۳۲۴۵ تومان به فروش می رسید، دلالان منطقه سبزه میدان این ارز را با نرخ ۳۲۴۲ تومان به فروش رساندند که اختلافی ۳ تومانی با قیمت فعالان غیررسمی منطقه پاساژ افشار داشت.

به گفته فعالان بازار در هفته اخیر فضای بازار بیشتر تحت‌تاثیر مذاکرات مسقط قرار گرفته و به تبع این موضوع خرید و فروش در بازار کاهش یافته است. به باور این عده در روزهای اخیر تنها کسانی که نیاز ضروری به ارز دارند، اقدام به خرید می‌کنند و سایر فعالان در انتظار شفاف شدن اخبار و نتایج مذاکرات هستند.



Translate by Google: English | Français | Deutsch | Español
به اشتراک بگذارید: