اوباما: حتی اگر به توافق اتمی برسیم، باز با آنها...
رئیسجمهور آمریکا طی مصاحبه با شبکه «ای بی سی» تأکید کرد که هنوز شکاف موجود در مذاکرات هستهای «چشمگیر» است و خیلی زود است که بگوییم که طرفین مذاکره تا روز دوشنبه به توافق نهایی میرسند یا خیر.
به گزارش خبرگزاری فارس، اوباما در گفتوگو با برنامه «این هفته» ای بی سی گفت: مسئله تحریمها قابل مذاکره نیست. هدف ما به طور مداوم این است که مجموعهای از مسیرهایی که ممکن است رژیم ایران را به سلاح هستهای برساند مسدود کنیم. آنها دوست دارند که تحریمها فورا پایان یابد و در عین حال مسیرهای ساخت تسلیحات هستهای باز باشد و ما نمیتوانیم چنین کاری را انجام دهیم.
رئیسجمهور آمریکا ادامه داد: حتی اگر در مسئله هستهای با رژیم ایران به توافق برسیم، باز با آنها در زمینه حمایت از تروریسم و موضعشان در قبال اسرائیل مسئله خواهیم داشت.