خامنه ای: دعا کنید هرچه زوددتر شهید بشوم
ایسنا: سعید حدادیان - مداح اهل بیت (ع) - در جلسه هفتگی هیات رزمندگان غرب تهران، درباره مرتضی پاشایی و التماس دعا از رهبر انقلاب و پاسخ ایشان مطالبی را بیان کرد.
سایت «فرهنگنیوز» مشروح اظهارات حدادیان را منتشر کرده که گزیده آن در پی میآید:
* این بنده خدا (پاشایی)، پسر بدی نبود. همین جلسه ما هم میآمد. اهل روضه بود، اهل مذهب بود. اتفاقا چیزی هم که برای برنامه ماه عسل خوانده است یک چیز مذهبی خوانده که مردم آمدند. حالا یک عده هم دنبال این بودند که یک شلوغیهایی بکنند. آنها هم آمدند باخت خودشان را نشان دادند و الا عمده جمعیت، جمعیتی بود که به هوای آن برنامههای ماه رمضان آمدند و بعد هم مردم ما مردم بامحبتی هستند، بالاخره این آدم یک مریضی سختی کشیده، تصاویر بیمارستان ایشان را که نباید پخش میشد، پخش کردند، روحیه مردم تحت تاثیر قرار گرفت و آمدند تشییع جنازه.
* از سال 70 تا حالا که به خاطر برنامه روضه ما خدمت ایشان (مقام معظم رهبری) میرسیم، چهار پنج بار من از ایشان خواستم که برای شهید شدن من دعا کنند ولی هر بار به طریقی ... مثلا گفتند انشاءالله زنده باشید. امسال، بعد از برنامه من ایشان را قسم دادم که دعا کنید من شهید بشوم. حالا بلندای جواب ایشان را ببینید که من دیگر واقعا لال شدم. ایشان فرمودند باشد، به شرطی که شما هم همین دعا را برای من بکنید.