مهاجمان چاقوکش جهرم بسیجی هستند + عکس
در روزهای گذشته دستکم یازده تن از دختران جوان و دانشجوی شهر جهرم از ناحیه باسن توسط افراد ناشناس به وسیلۀ چاقو هدف حمله قرار گرفته و زخمی شدند. این اقدام باعث ترس و وحشت عمومی در این شهر شده است.
رادیو فرانسه: سایت خبری "سحام نیوز" نزدیک به مهدی کروبی از شناسایی یکی از ضاربان دختران جوان و دانشجوی شهر جهرم خبر داد.
در این خبر آمده است که ضارب 22 سال و محمد بهشتی فر نام دارد و عضو سازمان بسیج "قطب آباد" از توابع شهر جهرم است.
"سحام نیوز" همچنین تصریح کرده است که بسیجی ضارب فرزند سرهنگ پاسدار جلیل بهشتی فر (جلیل اسفریزی) فرماندۀ بسیج "قطب آباد" (روستایی در ده کیلومتری شهر جهرم) است.
محمد بهشتی فر پس از دستگیری گفته است که تحت تاثیر سخنان یک روحانی که "ریختن خون بدحجاب را مباح شمرده بود" به دختران جوان حمله کرده است.
وی گفته است که هدف وی از این اقدام اجرای "فریضۀ امر به معروف و نهی از منکر" بوده است.
او در بازجویی های اولیه گفته است که قصد وی تنها مبارزه با بدحجابی بوده و برای این منظور تنها زنان و دخترانی را هدف حمله قرار می داده که حجاب کامل اسلامی یا چادر را رعایت نمی کردند.
گفتنی است که در پی حملات اخیر به دختران جوان و دانشجوی شهر جهرم به وسیلۀ چاقو، دانشجویان این شهر به نشانۀ اعتراض از رفتن به کلاس های درس خودداری کردند.
خشونت های جدید علیه دختران دانشجو در شهر جهرم به فاصلۀ اندکی پس از اسیدپاشی های اخیر علیه زنان جوان در شهر اصفهان روی دادند.