به ایران پرس نیوز بپیوندید

آدرس پست الکترونيک [email protected]

ایران‌پرس‌نیوز به هیچ گروه سیاسی وابسته نیست و از هیچ کجا حمایت مالی دریافت نمی‌کند.







خلاصه انگلیسی این خبر را می توانید در زیر ببینید

سه شنبه، 11 آذر ماه 1393 = 02-12 2014

بحران اتمی؛ برنامه جمهوریخواهان: تغییر رژیم

یک اندیشکده وابسته به جمهوری‌خواهان آمریکا در گزارشی تاکید کرد که در شرایط کنونی، بهترین توافقی که می‌توان با رژیم ایران به آن دست یافت، عدم توافق است.

به گزارش خبرگزاری فارس، «بنیاد هریتج» در گزارش که روز دوشنبه منتشر شد، نوشت: «بسیاری از افراد دارنده بهترین ذهن‌ها در مسائل استراتژیک و فیزیک که سالها روی عناصر و پارامترهای توافق هسته‌ای با رژیم ایران بحث کرده‌اند، به ما خواهند گفت که ایران شبیه به هیچ کدام از آن کشورهایی نیست که از برنامه‌های هسته‌ای خود کنار کشیده‌اند».

این اندیشکده با آوردن مثال‌هایی از برنامه هسته‌ای تایوان، کره جنوبی، کشورهای استقلال یافته پس از فروپاشی شوروی، عراق و لیبی تحت حکومت معمر قذافی می‌نویسد: «در همه این موارد شاهد یک دوره گذار بوده‌ایم و در مورد لیبی (برچیده شدن کامل برنامه هسته‌ای) شاهد کار درست و مسیر درست بودیم. در این موارد در حالی که ما مشوقهایی دادیم اما مشوقهای ما هرگز دفاعی نبوده است».

«هریتج» سپس با موضوع ایران پرداخته و چنین می‌نویسد: «هیچ یک از این موضوعات درباره رژیم ایران درست نبوده و صدق نمی‌کند. یک نظام ضد غربی از 1979 در قدرت است. اگر درباره این موضوع شک دارید به ویدئوهای شعار "مرگ بر آمریکا" نگاه کنید».

این اندیشکده تاکید می‌کند: «با توجه به رفتار رژیم ایران هیچ پایه و اساسی برای مذاکرات معنادار درباره برنامه هسته‌ای آن وجود ندارد؛ ایران برنامه هسته‌ای خود را فرصت می‌داند و نه مشکل».

در گزارش «بنیاد هریتج» آمده است: «آمریکا و متحدانش نمی‌توانند با دادن رشوه رژیم ایران را به کنار گذاشتن برنامه هسته‌ای اش سوق دهند؛ تنها توافقی که ما اکنون می‌توانیم داشته باشیم، پذیرش آن است که رژیم ایران از برنامه هسته‌ای خود دست نخواهد کشید».

در پایان گزارش این بنیاد توصیه شده است: «اگر ما خواهان تغییر این وضعیت ناخوشایند باشیم دو گزینه پیش رو داریم: استفاده از تهدید نظامی برای کشاندن مقامات رژیم ایران به میز مذاکره به نحوی جدی و یا ازسرگیری اعمال تحریم‌های سخت با هدف به قدرت رساندن "یک حکومت بهتر"».



Mahtab December 1, 2014 10:17 PM

نظر دوم خیلی بهتره که رژیم مردم را به ستوه بیاورد و مردم تصمیم را برای مملکتشون بگیرن نه کشورهای خارجی روز شماری میکنیم ان روز را

گزارش یا اعتراض به این نظر


سهراب December 2, 2014 03:02 AM

ما که از مقامهای آمریکایی در رابطه به ضربه زدن به رژیم ایران جز حرف چیز دیگری ندیده ایم

گزارش یا اعتراض به این نظر


مرگ بر استبداد، ننگ بر مستبد December 2, 2014 03:07 AM

حکومت ولایی جهان را به تشنج کشیده و ادامه این حکومت برای مردم ایران فاجعه بار است راه ما نه گذر از جمهوری اسلامیُ بلکه بازگشت به قانون اساسی مشروطه از راه لغو رفراندم سال ۵۷ است رضا پهلوی می بایستی دولت در تبعید تشکیل دهد و تظاهرات سراسری را تا سقوط رژیم رهبری کند پس از آن انجام انتخابات آزاد برای تعیین نوع حکومت عملی خواهد بود
اگر ما خود این کار را نکنیم، جمهوریخواهان در امریکا چلبی مناسب خود را سر کار خواهند گذاشت

گزارش یا اعتراض به این نظر


omid December 2, 2014 08:50 AM

خبر گذاری فارس وابسته به سپاه پاسداران هاست باید منبع خبر رجو کرد ولی گزینه نظامی چند سالی بود که به کوشش حسین آقا و حاتم بخشی ملایان از خبرها کنار رفته بود

گزارش یا اعتراض به این نظر


نسل بیدار December 2, 2014 12:13 PM

همون نظر دومی عالیه والله بالله به حضرت عباس بی دست قسم که ملت ایران منتظر رسیدن اون روز هستن فقط آمریکا پشت این حکومتو خالی کنه فقط همین مردم سال88 اینو به صراحت به سیدحسین اوباما گفتن یابااونا یاباما

گزارش یا اعتراض به این نظر


Translate by Google: English | Français | Deutsch | Español
به اشتراک بگذارید: