به ایران پرس نیوز بپیوندید

آدرس پست الکترونيک [email protected]

ایران‌پرس‌نیوز به هیچ گروه سیاسی وابسته نیست و از هیچ کجا حمایت مالی دریافت نمی‌کند.







خلاصه انگلیسی این خبر را می توانید در زیر ببینید

شنبه، 15 آذر ماه 1393 = 06-12 2014

خاورمیانه: تصويب بودجه گزاف ارتش آمريکا؛ چرا؟

مجلس نمايندگان آمریکا لايحه 585 ميليارد دلاري سياست دفاعی این کشور را تصويب کرد که اجازه مي‌دهد اقدامات ارتش آمریکا در عراق و سوريه گسترش یابد.

به گزارش آسوشيتدپرس، لايحه ياد شده با 300 راي موافق جمهوريخواهان و دمکرات‌هاي مجلس نمايندگان در برابر 119 راي مخالف به تصويب رسيد، و اين امکان را براي ارتش آمريکا فراهم مي‌کند که به ساخت کشتي‌، هواپيما و ساير ابزار و ادوات جنگي در سراسر کشور اعتبار اختصاص دهد.

لايحه دفاعي آمريکا در عين حال به پنتاگون اجازه مي‌دهد که براي آموزش و تجهيز شورشيان ميانه‌روی سوريه در نبرد عليه بشار اسد، رييس‌جمهوري سوريه، برنامه‌ريزي کند.


گزارش تامل برانگیز اندیشکده معتبر آمریکايی

به نظر می رسد واشنگتن امید کمی در رسیدن به توافق هسته ای با رژیم ایران دارد. هم اکنون مذاکرات هسته ای که آمریکا نیز در آن مشارکت دارد بدون سرانجامی قابل پیش بینی است و بیانگر خطرهای بسیاری برای ایالات متحده است که تا این تاریخ هدایت آن را برعهده دارد.

یک اندیشکده معتبر آمریکایی طی تحلیلی ضمن اشاره تلویحی به تدارکات نظامی پنهان آمریکا در منطقه نوشت: آمریکا در حالی که سرگرم مذاکره هسته ای با رژیم ایران است، خود را برای نبرد با این رژیم آماده می کند.

به گزارش فارس، اندیشکده آمریکایی «مطالعات راهبردی و بین الملل» طی یادداشتی به قلم «آنتونی کوردزمن» تحلیلگر و کارشناس ارشد امور ایران در زمینه «حضور آمریکا در مذاکرات هسته ای و احتمال جنگ ششم منطقه» نوشت: آمریکا در حالی که سرگرم مذاکره هسته ای با ایران است، خود را برای نبرد با این کشور آماده می کند.

بنابراین گزارش، خطر وقوع نبرد ششم در منطقه بین ایران و آمریکا وجود دارد. ایران هرچند که دشمن برخی دشمنان واشنگتن می باشد ولی این که بتوان این کشور را دوست تصور کرد بسیار سخت است و تنش های بی وقفه ایران در لبنان، سوریه، عراق و حمایت از حماس و شیعیان بحرینی و یمنی موید این مسئله است.

*تهدیدهای موشکی رژیم ایران نگران کننده است

بر اساس این گزارش، مذاکرات 1+ 5 هر چند که شاید تهدید ایران را بکاهد یا تغییری در این مسئله ندهد اما این کشور بی وقفه در حال افزایش تهدید های موشکی علیه کشورهای عرب حاشیه خلیج فارس است و همچنین با ارتقا توان موشکی، دریایی و هوایی و حملات نامتقارن یا نبرد در عرصه گسترده تر جریان صادرات نفت خلیج فارس را تهدید می کند.

*اقدام های آمریکا در منطقه رفتار رژیم ایران را تغییر نداده است

از دیدگاه نویسنده، هرچند که هنوز جنگی رخ نداده ، اما اقدام های آمریکا در عراق و سوریه، ایران را مبدل به کشوری دوست نکرده است. ایران خواهان افزایش نقش خود در خاورمیانه است و هرگونه ضعف در اداره وضعیت منطقه به متحدان عرب آمریکا و همچنین ترکیه لطمه وارد خواهد کرد.

بنابراین از لحاظ تئوری هر کشوری در منطقه چه سنی چه شیعه و چه عرب چه فارس باید در مسیر ثبات منطقه گام بردارند اما در واقع این مسئله بعید است که عملی شود.

*آمریکا به آرامی در حال افزایش توان نظامی خود در خلیج فارس است

در بخش دیگر این گزارش تحلیلی آمده است: دولت اوباما هیچ تصویری شفافی را در ارزیابی صحیح از تعامل با ایران نشان نداده است و تنها موارد ناچیزی را به نمایش گذاشته است. اما دولت آمریکا به آرامی در حال تقویت نیروهای خود در خلیج فارس است و به مجموع قوای خود در منطقه از لحاظ دفاع موشکی، نیروهای ویژه و مجموعه ای از موشک ها و موارد دیگر افزوده است.

*تقویت نظامی کشورهای عرب در راستای مقابله با رژژیم ایران

همچنین میزان تلاش واشنگتن در حمایت از متحدان عرب خلیج فارس نمادی از آماده سازی برای نبرد در منطقه است. قراردادهای چند ده میلیارد دلاری با امارات متحده عربی و عربستان سعودی و انتقال سلاح و مهمات به این کشورها و ادامه خرید سلاح های بازدارنده حکایت از تلاش برای وارد شدن به کسب قابلیت در مسیر نبردی عظیم می باشد.

*برای آمریکا حفظ امنیت انرژی منطقه بسیار حیاتی است

در بخش دیگر این یادداشت آمده است: حضور آمریکا در مذاکرات 1+ 5 با ایران البته به طور مطلق به مفهوم تکرار نبرد همانند آنچه که پیشتر در افغانستان یا عراق اتفاق افتاد نیست اما وقوع ماجرای 11 سپتامبر و وابستگی آمریکا به ایمنی اقتصاد جهانی و جریان امن انتقال نفت نشانگر این است که آمریکا حفظ منافع حیاتی خود را در وجود امنیت و آرامش در منطقه و همکاری با متحدان منطقه ای می بیند.



amir ershadi December 5, 2014 05:57 PM

چه طرح و خیالی دارند؟ چه اشفته خوابی برایمان تدارک دیده اند؟
ما در خوابیم و انهدام ایران وایرانی در راه وای اگر از پس امروز بود فردایی

گزارش یا اعتراض به این نظر


omid December 5, 2014 07:41 PM

گزارش از طرف فارس آماده که این خبر گذاری مربوط به سپاه میباشد این که خبرصحت داشته باشد قابل تامل است

گزارش یا اعتراض به این نظر


Translate by Google: English | Français | Deutsch | Español
به اشتراک بگذارید: