بیداری اسلامی در جهاد دانشگاهی تعطیل شد
دبیرخانه بیداری اسلامی که از سال 1390 در عمل به فرمایشات مقام معظم رهبری در جهاد دانشگاهی راه اندازی شده بود، تعطیل شد.
در همین راستا پایگاه خبری –تحلیلی سه زبانه "بیداری اسلامی" نیز که در سالهای گذشته به فعالیت مشغول بود و توانسته بود توفیقات فراوانی در عرصه بین المللی در خصوص انعکاس پیام بیداری اسلامی داشته باشد، بیش از دو ماه است که در دسترس کاربران فضای مجازی نمی باشد.
بنا بر شنیده ها یکی از مسئولین جهاد دانشگاهی با بیان اینکه بیداری اسلامی در حال حاضر در کل کشور جایگاهی ندارد نسبت به تعطیلی این دبیر خانه اقدام نموده و مشکل فنی سایت هم عمدی می باشد.
شایان ذکر است در ماه های اخیر با ورود عناصر تندرو و افراطی به معاونت فرهنگی جهاد دانشگاهی اتفاقاتی در این حوزه در حال وقوع می باشد، در این زمینه نیز اخیرا تعدادی از اعضای جهاد دانشگاهی در نامه ای سرگشاده به رییس جهاد دانشگاهی خواستار جلوگیری از ادامه این روند و انجام تغییرات اساسی در مدیریت این نهاد انقلابی شده اند.