به ایران پرس نیوز بپیوندید

آدرس پست الکترونيک [email protected]

ایران‌پرس‌نیوز به هیچ گروه سیاسی وابسته نیست و از هیچ کجا حمایت مالی دریافت نمی‌کند.







خلاصه انگلیسی این خبر را می توانید در زیر ببینید

دوشنبه، 17 آذر ماه 1393 = 08-12 2014

اعتراض موسوی به عدم رسیدگی پزشکی به همسرش

میرحسین موسوی، نسبت به اهمال و بی‌توجهی در درمان همسرش، زهرا رهنورد اعتراض کرد.

به گزارش هرانا، «کلمه» وب‌سایت منتسب به نزدیکان میرحسین موسوی و زهرا رهنورد، در گزارشی به آخرین وضعیت حبس خانگی این دو رهبر معترض به نتایج انتخابات ریاست‌جمهوری سال ۸۸ پرداخته است.

بنابر این گزارش با وجود منظم‌تر شدن ملاقات‌های هفتگی آن‌ها با خانواده، در سه هفته گذشته زندانبانان از دریافت رسیدگی‌های پزشکی ضروری رهنورد ممانعت کرده‌اند. این موضوع منجر به اعتراض میرحسین موسوی در آخرین ملاقات او با خانواده‌اش شده است.

طی این ملاقات رهنورد نیز نسبت به «پدیده اسیدپاشی و چاقوکشی و خشونت روزافزون علیه زنان» در ایران ابراز تأسف کرده است.

همچنین این گزارش با رد ادعای محمد جواد لاریجانی دبیر کمسیون حقوق بشرقوه‌قضائیه و امام جمعه مشهد درباره زندگی راحت و استفاده موسوی و رهنورد از ویلای ساحلی، درباره محدویت‌های آن‌ها نوشت: «مأموران امنیتی از تحویل دادن برخی از کتاب‌هایی که خانواده هر بار برای میرحسین و رهنورد تهیه می‌کنند، خودداری می‌کنند.»



Translate by Google: English | Français | Deutsch | Español
به اشتراک بگذارید: