به ایران پرس نیوز بپیوندید

آدرس پست الکترونيک [email protected]

ایران‌پرس‌نیوز به هیچ گروه سیاسی وابسته نیست و از هیچ کجا حمایت مالی دریافت نمی‌کند.







خلاصه انگلیسی این خبر را می توانید در زیر ببینید

دوشنبه، 17 آذر ماه 1393 = 08-12 2014

پاسخ جالب عامل اصلی فساد (رهبر) به معاون روحانی

به گزارش ایلنا، معاون اول رئیس جمهور تاكید كرد: احساس من این است که رهبری از عملکرد دستگاه‌ها در مبارزه با فساد راضی نیستند شاید دلیل اصلی آمار و ارقام و گزارش‌های مربوطه به حجم مفاسد است.

اسحاق جهانگیری در همایش ملی ارتقای سلامت اداری و مبارزه با فساد که صبح امروز در سالن اجلاس سران در حال برگزاری است، با اشاره به اظهارات رئیس جمهور گفت: مطالب رئیس جمهور بسیار مهم و هشداردهنده بود. پیدا بود که دغدغه‌های جدی در مورد فساد اداری و اقتصادی وجود دارد. گزارش‌هایی در مورد این مسئله در سطوح عالی نظام می‌رسد که تکان‌دهنده است.

وی ادامه داد: در یکسال اخیر که در ستاد مبارزه با مفاسد حضور دارم مطالبی در جلسات نقل می‌شود که برای کسی که در جمهوری اسلامی مسئولیتی دارد نگران‌کننده است.

معاون اول رئیس جمهور با اشاره به نامه خود به رهبر معظم انقلاب یادآور شد: در این نامه من با اشاره به این همایش اشاره کردم که خوب است در ابتدای این همایش پیامی از شما داشته باشیم و یا در انتهای آن خدمت شما برسیم اما در حاشیه نامه بنده رهبر معظم انقلاب چند نامه را مرقوم کردند که روز گذشته دفتر ایشان برای من آن را ارسال کرد و قابل تامل است.

جهانگیری گفت: متن جملات رهبری بدین شرح است:

بسم الله الرحمن الرحیم

نفس اهتمام آقایان به امر مبارزه با فساد را تحسین می‌کنم لکن این سمینار و امثال آن بنا است چه معجزه‌ای بکند. مگر وضعیت برای شما مسئولین سه قوه روشن نیست با توجه به شرایط مناسب و امید بخش و روشنی که از لحاظ همدلی و هماهنگی و همفکری بین مسئولان وجود دارد چرا اقدام قاطع و اساسی نمی‌شود که نتیجه را همه به طور ملموس مشاهده کنند. توقع من از آقایان محترم این است که چه با سمینار و چه بدون آن تصمیمات قاطع، عملی و بدون هر گونه ملاحظه‌ای را بگیرند و اجرا کنند.



عباس December 8, 2014 08:30 PM

منظور خاكنه اى را همه مردم ميدانند هنوز كشششششش ندهيد را در ذهن ها فراموش نكرده اند كه فريبى ديگر رو مي شود اين اطلاعيه را يكبار ديگر بخوانيد همه چيز را ميفهميد دروغ تا كي فريب تا چند ودزدى تا به كجا ؟

گزارش یا اعتراض به این نظر


Translate by Google: English | Français | Deutsch | Español
به اشتراک بگذارید: