حمله شدیداللحن برادر خامنه ای به رفسنجانی
سایت کلمه (نزدیک به میرحسین موسوی): حالا ظاهرا نوبت به برادر رهبر رسیده تا از حاشیه امنی که علی خامنه ای برایش فراهم کرده، برای عقده گشایی نسبت به آیت الله خمینی و یارانش همچون بهشتی، منتظری و هاشمی رفسنجانی استفاده کند.
محمد خامنه ای در گفتوگویی با نشریه رمزعبور، دوران رهبری آیت الله خمینی را یکسره فریب خوردگی و بازی خوردن از نزدیکانش توصیف کرده است.
برادر رهبر اجازه می یابد در مصاحبه ای پر از دروغ و تهمت، هاشمی رفسنجانی را عامل آمریکا بنامد و امام را فریب خورده، منفعل و بی اراده و بازیچه اطرافیان توصیف کند. او مدعی شده که «باند هاشمی و موسوی» طرفدار آمریکا بوده اند!
رهبر فعلی نظام که وقتی پای برخورد با منتقدان خود به میان می آید، خود را با نظام یکی می پندارد و مخالف خود را دشمن نظام می داند؛ به عکس این رابطه قائل نیست و به خصوص وقتی پای اقوام خود درمیان باشد، حتی دشمنیهای کینه توزانه آنها با نظام و آیت الله خمینی هم در سایه چشم پوشی وی پنهان می شود.