به ایران پرس نیوز بپیوندید

آدرس پست الکترونيک [email protected]

ایران‌پرس‌نیوز به هیچ گروه سیاسی وابسته نیست و از هیچ کجا حمایت مالی دریافت نمی‌کند.







خلاصه انگلیسی این خبر را می توانید در زیر ببینید

چهارشنبه، 3 دی ماه 1393 = 24-12 2014

آلمان در بالاترين سطح هشدار امنيتی قرار گرفت

مقامات امنيتي آلمان اعلام کردند که اين کشور در بالاترين سطح آماده باش براي حملات تروريستي از دهه 1970 قرار گرفته است.

به گزارش خبرگزاري آريا مقامات مزبور از احتمال وقوع حملات تروريستي انفرادي و گروهي در آينده در اين کشور خبر دادند.

در يک گزارش محرمانه منتشر شده از طرف مقامات امنيتي آلمان آمده است، اين احتمال وجود دارد که حملات در اندازه و شدت مختلف ممکن است در هر زماني در جمهوري فدرال آلمان روي دهد.

براساس اين گزارش، برلين در مرکز جنبش هاي تروريستي خواهد بود.

مشارکت آلمان در حملات ائتلاف ضد داعش به رهبري آمريکا در عراق و سوريه، گروه هاي تروريستي را براي حملات تلافي جويانه برانگيخته است.

`توماس دمايزير` وزير کشور آلمان چندي پيش گفت که تعداد شهروندان آلماني که اين کشور را براي پيوستن به صفوف تروريست هاي داعش ترک کرده اند، از 500 نفر فراتر رفته است.

در همين حال، دولت `آنگلا مرکل` صدراعظم آلمان اعلام کرده است که طرح حمايت بيشتر از نيروهاي پيشمرگ کرد براي مقابله با داعش را مورد بررسي قرار مي دهد.

به گزارش رسانه هاي محلي آلمان، از ابتداي سال 2015 احتمالا بيش از يکصد سرباز آلماني در ماموريتي در عراق شرکت مي کنند که آموزش مين يابي را در برمي گيرد.



homa December 24, 2014 01:29 PM

اولا درشهر برلین وپایتخت المان بهترین وشیک ترین سقارتخانه مال جمهوری اسلامی ولانه جاسوسی رزیم قرار دارد وبا همکاری مسجد هامبورگ و بیش از ۱۵۰۰ نفر عواملش وکنسولات هامبورک همکاری نزدیک دارند وبیشترین مغازه های ایرانی وافغانی مومن با رزیم همکاری دارند واجناس ایرانی براحتی وتبادل نظر وارتباط با رزیم قرار دارد اسمش تحریم است اما رابطه پولشوئی هم دارند بخصوص افغانیهای افراط گرا در المان و چه در ایران با طالبان که پیوسته شده به داعش هستند پول جمع اوری برای داعش میکنند چند صد نفر از خود مردم المان هم به داعش پیوسته اند ومد شده ریش بلند وسبیل میگذارند اما المانی هستند

گزارش یا اعتراض به این نظر


Translate by Google: English | Français | Deutsch | Español
به اشتراک بگذارید: