به ایران پرس نیوز بپیوندید

آدرس پست الکترونيک [email protected]

ایران‌پرس‌نیوز به هیچ گروه سیاسی وابسته نیست و از هیچ کجا حمایت مالی دریافت نمی‌کند.







خلاصه انگلیسی این خبر را می توانید در زیر ببینید

شنبه، 6 دی ماه 1393 = 27-12 2014

ولی فقیه یاغی گفت ایران را «کربلا» خواهد کرد

دیگربان: همایش فصلی شورای نگهبان با سخنرانی یک عضو ارشد «جبهه پایداری» به محلی برای حمله به میرحسین موسوی٬ مهدی کروبی٬ محمد خاتمی٬ اکبر هاشمی رفسنجانی و اصلاح‌طلبان تبدیل شد.

محمود نبویان٬ عضو «جبهه پایداری» به عنوان یکی از سخنرانان این همایش در اظهاراتی صریح حملات٬ انتقاد‌ها و ادعا‌‌های تازه‌ای علیه رقبای سیاسی محافظه‌کاران تندرو مطرح کرد.

نبویان ادعا کرده «سران فتنه» سال ۱۳۸۸ قانون اساسی جدیدی نوشته بودند که در هیچ یک از بند‌های آن نامی از اسلام نبود و هدف نهایی‌اش «براندازی نظام» بود.

وی در این جلسه اعلام کرده محمد خاتمی چهار نفر را واسطه کرده بود با علی خامنه‌ای در بیمارستان ملاقات کند که رهبر نیز در پاسخ گفته بود خاتمی را «باغی» می‌داند.

نبویان در ادامه سخنان خود محمد خاتمی را یکی از «سران فتنه» نامیده که در سال ۸۸ با «آگاهی کامل» و با هدف «براندازی نظام» نقش‌آفرینی می‌کرد.

این نماینده مجلس در بخش دیگری از سخنرانی خود به بررسی عملکرد دولت‌های اکبر هاشمی رفسنجانی و محمد خاتمی پرداخته و انتقاد‌های تندی متوجه آنها کرده است.

وی افزوده در این دولت‌ها به خصوص دولت خاتمی٬ رهبر جمهوری اسلامی تا جایی تحت فشار قرار گرفت که در یک سخنرانی اعلام کرد اگر فشار‌ها زیاد شود٬ ایران را «کربلا» خواهد کرد.

این روحانی محافظه‌کار قتل‌های زنجیره‌ای رخ داده در دوران خاتمی را پروژه اصلاح‌طلبان برای زدن علی خامنه‌ای دانسته است.

سخنران صریح محمود نبویان علیه اصلاح‌طلبان در همایش فصلی شورای نگهبان می‌تواند نشانه روشنی از ردصلاحیت نامزد‌های اصلاح‌طلب در انتخابات آتی مجلس باشد.



homa December 27, 2014 01:20 PM

رژیم از سر دولت بیت المال مردم ۷ درب طلا هدیه به ارامگاه امام حسین کرده است ایران کربلا شده خبر ندارید فقط در ماه محرم ۷۰۰۰۰ هزارنفر از طلاب مداح گویان حسینی راهی استانها برای تبلیغ شده بود درخود تلویزیون جمهوری اسلامی اعلام کردند وصدها هزار نفر پیاده راهی مقبره امام حسین در نجف با بودجه رژیم شدند

گزارش یا اعتراض به این نظر


حسین December 27, 2014 04:17 PM

من حالم از این اصلاح طلبان بهم میخوره ولی نبویان حتما خودتو خر فرض کردی

گزارش یا اعتراض به این نظر


Translate by Google: English | Français | Deutsch | Español
به اشتراک بگذارید: